Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα - H Συνεταιριστική Ασφαλιστική κοντά στον πολίτη και στον επιχειρηματία

Πάτρα - H Συνεταιριστική Ασφαλιστική κον...

Οι προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας παρουσιάστηκαν στην Πάτρα

Οι προοπτικές ανάπτυξης της «Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής» της εταιρείας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά περισσότερο από 45 χρόνια στην Ελλάδα, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνέντευξης τύπου και της συνάντησης με συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Πελοπόννησο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Απριλίου.

Η «Συνεταιριστική Ασφαλιστική» αποτελείται εξ ολοκλήρου από σπουδαίους ελληνικούς συνεταιριστικούς οργανισμούς αλλά και ευρωπαϊκούς κολοσσούς της όπως η ιταλική Unipol, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ιταλία με τζίρο πάνω από 14 δις, γεγονός που της εξασφαλίζει κεφαλαιακή επάρκεια και υψηλή τεχνογνωσία.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Αλέξανδρος Κοντός, αναφέρθηκε στη δυναμική της εταιρείας που αριθμεί εκατοντάδες μέλη-συνεταιρισμούς από όλη την Ελλάδα και μεγάλες ασφαλιστικές στην Ευρώπη, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες ασφαλειών με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο, αλλά και στην αμιγώς συνεταιριστική φιλοσοφία της εταιρίας, που άλλωστε προκύπτει και από τη μετοχική της σύνθεση. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι μία ανθρώπινη εταιρία που αποζημιώνει άμεσα και δίκαια.

Αλέξανδρος Κοντός - Πρόεδρος "Συνεταιριστική Ασφαλιστική"

Απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας είναι οι συνεδριάσεις να γίνονται εκτός Αθηνών, σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να υπάρχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση με τους τοπικούς συνεργάτες για όλες τις εξελίξεις, τα τρέχοντα προγράμματα και τις επιμέρους ανάγκες.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν επίσης ο CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Δημήτρης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Ανδρέας Δημητρίου, ο Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, ο Μιχάλης Τζελέπης, Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Κοινωνικής Οικονομίας και ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Αχαΐα Δημήτρης Γκούτσης.

«Μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες προσφέρουμε την καλύτερη λύση στις καλύτερες τιμές επεσήμανε ο CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Δημ. Ζορμπάς, τονίζοντας ότι όλα τα προγράμματα της εταιρείας είναι απολύτως εξασφαλισμένα.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Ανδρέας Δημητρίου σημείωσε ότι κοινός στόχος είναι να ενισχυθεί η εξωστρέφεια της «Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής» με ένα μοντέλο λειτουργίας συνεταιριστικού χαρακτήρα ώστε να προσφέρει περισσότερα στον πολίτη, στους συνεταιρισμούς , στον παραγωγικό κλάδο της χώρας, φέροντας ισχυρότερα και καλύτερα αποτελέσματα.

Ο εμπορικός διευθυντής της «Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής», Στάθης Γκόργκας, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στα νέα προϊόντα στην ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας και στην  ασφάλισης υγείας που θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους κατοίκους της ελληνικής περιφέρειας.

Η "Συνεταιριστική Ασφαλιστική" άλλωστε παρέχει λύσεις σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, από την σύνταξη, την υγεία, την αποταμίευση και βέβαια στο αυτοκίνητο, στην επιχείρηση, στην κατοικία, στην επιχείρηση, στον αγρότη με γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις. Η "Συνεταιριστική Ασφαλιστική", ετησίως αποδίδει περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεις σε 120 χιλιάδες πελάτες του δικτύου της.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, είτε αφορά καταστροφές από φυσικά φαινόμενα όπως  δασικές πυρκαγιές ή πλημμύρες, η "Συνεταιριστική Ασφαλιστική" ήταν δίπλα στους πελάτες της καταβάλλοντας άμεσα τις αποζημιώσεις τους.

Ο Μιχάλης Τζελέπης, Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Κοινωνικής Οικονομίας της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής τόνισε ότι η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 900 σημεία πώλησης μέσα από συνεταιρισμούς αλλά και πιστοποιημένους ιδιώτες συνεργάτες. «Η εταιρεία παραμένει σταθερή όλα αυτά τα χρόνια στις βασικές αρχές και αξίες ως προς την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, με σεβασμό και αξιοπιστία. Η πορεία της εταιρείας δεν είναι τυχαία, αφού παραμένει πιστή στο δόγμα ότι πρέπει να προσαρμόζεται στις εξελίξεις είτε στις τεχνολογικές είτε λαμβάνοντας μηνύματα για νέα προϊόντα και ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Ευελπιστούμε ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική θα είναι ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο κοντά, πιστή και σταθερή στις αρχές της», τόνισε ο κ. Τζελέπης.

Ο Δημήτρης Γκούτσης, ο εκπρόσωπος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στην περιοχή της Αχαΐας, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας που ταξίδεψαν από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ηλείας) για να βρεθούν στην Πάτρα και δεσμεύτηκε ότι θα δώσουν άπαντες τον καλύτερο εαυτό τους για να γίνει ακόμη πιο ισχυρό το brand της εταιρείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά