Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τον Απρίλιο

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τον Απρίλιο

O νέος μήνας απαιτεί κουράγιο, αν και από τα μέσα και μετά οι εκπλήξεις είναι θετικές και πολλές

Κουράγιο. Ο Αρης σε πτώση στον Καρκίνο μάς κάνει κάπως να το χάνουμε, αλλά με την ολική Εκλειψη Ηλίου στην κόψη Κριού με Ταύρο στις 20/4 το ξαναβρίσκουμε, κάποιοι από εμάς σε έξτρα δόσεις.

Και μέσα σε όλες τις συναρπαστικές αλλαγές που φέρνει η Εκλειψη, ούτε που θα προσέξουμε τον ανάδρομο Ερμή από 21/4.

 
Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Μια σημαντική σχέση ή συνεργασία ίσως τελειώνει γύρω στις 6/4 και ένας αμήχανος Αρης στον 4ο οίκο σου σε κάνει να δαγκώνεις τη γλώσσα σου, η Ηλιακή Εκλειψη όμως στις 20/4 σε αποζημιώνει για όλα. Με αποφάσεις που σε μεταμορφώνουν και νέο αέρα σε παλιές σχέσεις και συνεργασίες, μέχρι και τα οικονομικά ζόρια από 21/4 θα σου φανούν παιχνιδάκι.

 
Ταύρος 
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ξέρω, σε τρομάζουν οι αλλαγές. Ο Ουρανός όμως στο ζώδιό σου σε έχει προειδοποιήσει εδώ και μήνες, και το πέρασμα της Ηλιακής Εκλειψης στις 20/4 φέρνει το τελικό χτύπημα. Μην αγνοείς τους πλανήτες, άνοιξε, χαμένη δεν θα βγεις. Ακόμα κι αν ο ανάδρομος Ερμής σε κομπλάρει στην αρχή, αυτό που ξεκινάει τώρα αξίζει τον κόπο.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

 
Αυτός ο μήνας μπορεί να μη σου δώσει όλα όσα θέλεις (διακοπές στην Καραϊβική, συναρπαστικά φλερτ), αλλά θα σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι: νέο κοινωνικό κύκλο, τη δυνατότητα να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό. Και από 12/4 και μετά που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ίσως έρθουν και τα φλερτ.

Καρκίνος
(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αν τον τελευταίο καιρό ένιωθες εγκλωβισμένη στην εικόνα που έχουν για σένα οι συνάδελφοί σου, με την Ηλιακή Εκλειψη στις 20/4 θα έχεις όσες ευκαιρίες χρειάζεσαι για να αλλάξεις. Και εικόνα και συναδέλφους. Εκμεταλλεύσου τον Αρη στο ζώδιό σου όλο το μήνα για να πεις όσα δεν έλεγες τόσο καιρό – και να τα κάνεις πράξη.

Λέων 
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ολοι οι άλλοι γύρω σου έχουν Απρίλιο, αλλά εσένα το βιολογικό σου ρολόι έχει χτυπήσει για τα καλά Αύγουστο! Με την Ηλιακή Εκλειψη να σιγοντάρει τον Δία στον 9ο οίκο σου, ονειρεύεσαι ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όπου θ’ ανακαλύψεις καινούρια κοκτέιλ, νέους μέντορες και πιθανότατα το νόημα της ζωής. Ξεκίνα με τα κοκτέιλ, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή δεν σε βλέπω να φεύγεις.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν χρειάζεται να κουβαλάς το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σου, όσο κι αν το κάνεις με άνεση πια μετά από τόσα χρόνια. Η Ηλιακή Εκλειψη έρχεται να σου θυμίσει πως η οικογένειά σου και το έτερον ήμισυ μπορούν να βάλουν πλάτη, αν τους αφήσεις. Για το καλό της ψυχικής σου υγείας, αλλά και της καριέρας σου, ελπίζω να τους αφήσεις.

Ζυγός 
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι σχέσεις ζωής έρχονται στο προσκήνιο, προσωπικές και επαγγελματικές. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 6/4 έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις και τι περιμένεις να πάρεις από τον Αλλο. Κι αν το ξεκαθαρίσεις μέσα σου, η Ηλιακή Εκλειψη στις 20/4 μπορεί να σ’ το φέρει και έξω σου.

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Πρέπει να χωρίσεις από το παρελθόν σου για να μπορέσεις να επενδύσεις στο παρόν και το μέλλον. Το ξέρεις, αλλά κάνεις πως το ξεχνάς. Θα σ’ το θυμίσουν οι πλανήτες, ο ανάδρομος Ερμής, που φέρνει παρεξηγήσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Θα λυθούν μόλις ξαναδιαβάσεις την πρώτη πρόταση.

Τοξότης
(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το πιο σημαντικό μάθημα που δεν λες να μάθεις με τίποτα είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου. Αλλά με την Ηλιακή Εκλειψη να σε προτρέπει να ξεκινήσεις νέες συνήθειες και την Αφροδίτη να σε βοηθάει να ξεδιαλέξεις τους ανθρώπους γύρω σου (η Πανσέληνος στις 6/4 σου απέδειξε πως κάποιοι φίλοι είναι φίδια), ίσως αυτή τη φορά δεν μείνεις μετεξεταστέα. Λέω, ίσως.

Αιγόκερως 
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ενα κεφάλαιο μπορεί να τελειώνει στη δουλειά σου γύρω στις 6/4, όμως με την Ηλιακή Εκλειψη στις 21/4 ένα νέο βιβλίο ξεκινάει. Και ναι, μπορεί να μην είναι αποκλειστικά business oriented, όπως οι προηγούμενοι τόμοι της ζωής σου, αλλά από πλοκή σκίζει. Ετοιμάσου για αλλαγές, μετακομίσεις, δημιουργικότητα και φλερτ. Η ζωή σου δεν είναι η δουλειά σου.

Υδροχόος 
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ενας εξαιρετικά κοινωνικός μήνας που σε κάνει να συνειδητοποιείς πόσο πολύ βασίζεσαι στο support network των κοντινών σου φίλων όποτε χρειάζεται να πάρεις μια απόφαση – είτε μιλάμε για πιθανό φλερτ, είτε για πιθανή στροφή στην καριέρα σου και αλλαγές στο σπίτι. Βασίσου, γιατί με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου είναι πιο εύκολο από ποτέ να σε πάρει από κάτω.

Ιχθύες 
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Κάτι ο Κρόνος στο ζώδιό σου, κάτι η Πανσέληνος στον 8ο οίκο σου στις 6/4, καλείσαι να μάθεις τα όριά σου. Είναι σημαντικό να τα ξέρεις αν σκοπεύεις να τα ξεπεράσεις. Γιατί γύρω στις 20/4 θα αποφασίσεις να τα ξεπεράσεις, ιδίως στον τομέα των οικονομικών. Ευτυχώς έχεις Δία στο 2ο οίκο σου να σε ξελασπώνει!

πηγή marieclaire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being