Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα- Εκλογές: «Δεν αιφνιδιαστήκαμε»- Οι πρώτες δηλώσεις από τις τοπικές οργανώσεις  μετά την ανακοίνωση ημερομηνίας

Αχαΐα- Εκλογές: «Δεν αιφνιδιαστήκαμε»- Ο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αντώνης Κουνάβης, Μιχάλης Σιδηρόπουλος και Νίκος Μοίραλης σήμαναν «εκλογικό συναγερμό»

Έτοιμες για την εκλογική αναμέτρηση  που έρχεται στις 21 Μαΐου είναι οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων στην Αχαΐα

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών Αντώνης Κουνάβης, Μιχάλης Σιδηρόπουλος και Νίκος Μοίραλης σήμαναν «εκλογικό συναγερμό» και έκαναν στο thebest.gr τις πρώτες τους δηλώσεις.

 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ

«Με γνώμονα και οδηγό το σημαντικό έργο της κυβέρνησής μας πάμε συντεταγμένα σε αυτές τις εκλογές. Πάμε να συγκριθούμε με τους πολιτικούς αντιπάλους μας χωρίς να παρασυρθούμε από το κλίμα της τοξικότητας που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι προτάσσοντας τα επιτεύγματά  μας σε διάφορους τομείς

Με αυτό τον τρόπο λέμε  ένα βροντερό "όχι" σε αυτούς που θέλουν να μας γυρίσουν πίσω αλλά ταυτόχρονα λέμε και ένα ηχηρό "ναι" σε κάθε δημιουργική πρόταση η οποία θα ενώνει την ελληνική κοινωνία. Μόνο με μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα».

 ΣΥΡΙΖΑ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αχαΐας βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα από το περασμένο καλοκαίρι. Ευτυχώς σήμερα ορίστηκε ημερομηνία εκλογών, όμως στην Αχαΐα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο με 12 συντρόφους και συντρόφισσές που ήδη έχουν ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιοι βουλευτές του νομού. Οργανώνουμε τον αγώνα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προχωράμε στη συγκρότηση εκλογικής επιτροπής που θα συμβάλει και αυτή στη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα. Ήδη πραγματοποιούνται περιοδείες και εξορμήσεις με τη συμμέτοχή των βουλευτών. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε και εκλογικά κέντρα ενώ θα εντείνουμε τη προσπάθειά μας με περισσότερες κομματικές εκδηλώσεις. Σκοπός να μεταφέρουμε τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε γωνιά της Αχαΐας».

ΠΑΣΟΚ- ΝΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΛΗΣ

«Δεν αιφνιδιαστήκαμε, γνωρίζαμε περίπου πότε θα γίνουν οι εκλογές, εντείνουμε τις διεργασίες. Την Παρασκευή στη Νομαρχιακή Επιτροπή θα έχουμε το πρόγραμμά μας. Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα είναι η μοναδική παράταξη του Ελληνικού Κοινοβουλιου που με βεβαιότητα θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του 2019. Η περίοδος που το ΠΑΣΟΚ ήταν στο περιθώριο, παραγκωνισμένο από τα δημόσια δρώμενα του τόπου ανήκει στο παρελθόν».    

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις