Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Σμύρνη: «Αισθάνομαι άθλια, δεν ευθύνομαι εγώ» λέει η μητέρα της 14χρονης

Νέα Σμύρνη: «Αισθάνομαι άθλια, δεν ευθύν...

«Μου έκρυβαν πολλά πράγματα» λέει η μητέρα της 14χρονης για το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο διέμενε το παιδί

Για τη νέα υπόθεση της 14χρονης που διέμενε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη και έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας, μιλά η μητέρα της.

Η μητέρα, φανερά συντετριμμένη, επιρρίπτει ευθύνες στο ίδρυμα, που όπως λέει της έκρυβε πράγματα, για τα όσα εφιαλτικά έζησε το παιδί.

«Έχω 4 παιδιά που είναι σε ίδρυμα. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε, είμαι συντετριμμένη» λέει αρχικά η μητέρα της 14χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν (και η μεγαλύτερη κόρη της, ηλικίας 16 ετών διέμενε στη συγκεκριμένη δομή). Είχαν φύγει πολλές φορές και γι’ αυτό έβγαιναν τα alerts, ήταν σε κίνδυνο τα παιδιά μου. Δεν με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο. Μου έκρυβαν πολλά πράγματα» λέει συναισθηματικά φορτισμένη.

«Τους ρώταγα πού ήταν τα παιδιά και μου έλεγαν θα γυρίσουν, τους ρωτούσα πόσο καιρό έλειπαν και δεν μου απαντούσαν. Θέλω να πάνε σε άλλο ίδρυμα, μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να τα πάρω υπό την εποπτεία μου. Έκανα αίτηση στον εισαγγελέα για να πάνε σε ένα καλύτερο περιβάλλον μέχρι να μπορώ να τα πάρω εγώ» λέει η μητέρα.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι για αυτό που συνέβη στην κόρη της ευθύνονται οι «κακές παρέες», ενώ τονίζει ότι εκείνη δεν έχει ευθύνη. «Αισθάνομαι άθλια. Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω», είπε, όμως παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά τους για να τα στηρίξει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις