Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο απόστρατος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο απόστρατος...

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 62χρονος στη Θεσσαλονίκη, που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε πως δεν σκόπευε να κάνει κακό στα παιδιά του και το μόνο που ήθελε ήταν να φοβίσει τη μητέρα τους.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

 

"Παγώσαμε, δεν ήταν εύκολη υπόθεση"
Ο Χρήστος Συμεωνίδης, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μίλησε στο MEGA για το περιστατικό και για τις συνθήκες διάσωσης των παιδιών.

Ο κ. Συμεωνίδης είπε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί ζητήσαν ασυρματικά να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου και από το κέντρο επιχειρήσεων δόθηκε η αντίστοιχη άδεια.

«Παγώσαμε όταν η πρώτη διαβίβαση του περιπολικού ήταν ότι δεν μπορούν να σπάσουν το τζάμι» είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν λίγο δευτερολέπτων της πρώτης ανησυχητικής διαβίβασης των αστυνομικών κατάφεραν τελικά να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου σώζοντας την ζωή και των τριών ανθρώπων.

Ο πατέρας έπαιρνε τα ανήλικα παιδιά μία φορά την εβδομάδα, την Κυριακή. Όταν πήγε η μητέρα να παραλάβει τα παιδιά ήρθε αντιμέτωπη με το συμβάν και άμεσα επικοινώνησε με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις