Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεχής η επικοινωνία του Πέτρου Ψωμά με τους πατρινούς δημότες

Συνεχής η επικοινωνία του Πέτρου Ψωμά με...

Περιοδείες του σπιράλ και διανομή προσκλήσεων για την εκδήλωση του Royal

Με διαδοχικές περιοδείες ανά την πόλη συνεχίζει την προεκλογική του κινητικότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε σε Πετρωτό, Γλαύκο, Ανθούπολη, Πανεπιστημιούπολη, Ακτή Δυμαίων, ενώ περιόδευσε με στελέχη του σπιράλ και στο κέντρο της πόλης, σε Ρήγα Φεραίου, Τριών Ναυάρχων. Αγίου Ανδρέου και Γερμανού. Σκοπός αυτών των εξορμήσεων είναι η επικοινωνία με τους πατρινούς, η καταγραφή του παλμού της τοπικής κοινωνίας και η ενημέρωση για τις προτάσεις του σπιράλ καθώς και για την εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας.

Το Σάββατο το πρωί, εξάλλου, ο επικεφαλής του σπιράλ βρέθηκε επί ώρα στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου, με κύριο στόχο τη διανομή προσκλήσεων για την επερχόμενη  προεκλογική ομιλία του. Ο Πέτρος Ψωμάς συνοδευόταν από πολυάριθμη ομάδα μελών της δημοτικής του παράταξης και η επικοινωνία όλων τους με τους συνδημότες επεκτάθηκε σε πλήθος ζητημάτων που αφορούν την Πάτρα, την εικόνα και τη λειτουργία της. Εκτός από συζητήσεις για τις μεγάλες ευκαιρίες και προοπτικές, πολλές διαπιστώσεις αφορούσαν το παρόν.

Είναι δυστυχώς πολλά τα αρνητικά ερεθίσματα που δίνει, σήμερα, η κεντρική πλατεία της πόλης κι έτσι τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες διατυπώνονταν αβίαστα από τους περαστικούς –για την  πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου, την εγκατάλειψη των σιντριβανιών, τους αφρόντιστους φανοστάτες, την έλλειψη καθαριότητας, την απουσία επιτήρησης πλήθους παραβάσεων πέριξ της πλατείας και άλλα. Οι άνθρωποι του σπιράλ ενημέρωναν για τη δική τους φιλοσοφία και πολιτική σε σχέση με τη διαχείριση των θεμάτων της πόλης και την προτεινόμενη διοίκηση που προτίθενται να ασκήσουν ως δημοτική αρχή, με την πόλη και τους πολίτες της να έχουν την απόλυτη προτεραιότητα.

Υπενθυμίζεται πως η εκδήλωση του σπιράλ θα διοργανωθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 7.30μμ, στο πρώην Παλαιό Πτωχοκομείο  - Royal. Πρόκειται για μια ομιλία του Πέτρου Ψωμά με θέμα την «Πάτρα του αύριο». Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους τους συνδημότες. Τα μέλη του σπιράλ θα εξακολουθήσουν να μοιράζουν χέρι-χέρι στους πατρινούς τις σχετικές προσκλήσεις, καθ’ όλη την ερχόμενη εβδομάδα, συνεχίζοντας τις περιοδείες ανά την πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις