Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζώδια που ξέρουν να φλερτάρουν χωρίς να προκαλούν

Αυτά είναι τα ζώδια που ξέρουν να φλερτά...

Η διακριτικότητα είναι χαρακτηριστικό τους και σε αυτόν τον τομέα

Το φλερτ είναι ένα ταλέντο που ο καθένας μπορεί να κατακτήσει, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορούν να περάσουν από φιλική συζήτηση στο φλερτ με μία κίνηση.

Ναι, μπορεί να έχετε γνωρίσει Διδύμους, Λέοντες ή Σκορπιούς που είναι master στο φλερτ και διεκδικούν το άτομο που τους ενδιαφέρει χωρίς κανέναν δισταγμό.

 Υπάρχουν, όμως, και οι άνθρωποι που χειρίζονται το φλερτ πιο διακριτικά, τόσο που οριακά το άτομο που το δέχεται δεν θα καταλάβει καν ότι το φλερτάρουν. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος

Συχνά η γλυκύτητα και η ευγένεια που αποπνέει εκλαμβάνονται ως φιλική συμπεριφορά. Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να προκαλούν άβολα συναισθήματα στους άλλους, οπότε δεν θα μιλήσουν εξ αρχής για τα συναισθήματά τους. Μάλιστα, μπορεί να μην κάνουν καν την πρώτη κίνηση και να σας ζητήσουν ραντεβού. Μπορεί να περιμένουν να καταλάβετε ότι τους αρέσετε για να ξεδιπλωθούν. Ωστόσο, όταν αυτό συμβεί θα βιώσετε μία πολύ γλυκιά και παθιασμένη κατάσταση.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει ποτέ να κάνει λάθη. Θέλει να λέει μόνο το σωστό, να πράττει μόνο το πρέπον. Έτσι οι συζητήσεις σας μπορεί να μοιάζουν λιγάκι «τυπικές». Ωστόσο, θα δείξει το ενδιαφέρον του ξεκάθαρα. Μπορεί να μην σας αγοράσει σοκολάτες και λουλούδια, αλλά θα προθυμοποιηθεί να σας βοηθήσει με μια εργασία που ίσως σας δυσκολεύει. Η πρακτική του σκέψη είναι κομμάτι του φλερτ του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό πως αγαπούν το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Μιλούν γλυκά, χωρίς να διστάζουν, αλλά και χωρίς να γίνονται φορτικοί. Η συμπεριφορά τους μπορεί αρχικά να φαίνεται ίδια προς όλους, αλλά προς το άτομο που φλερτάρουν θα είναι πιο διαχυτικοί. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε το φλερτ τους, αλλά εύκολα μπορούν να μετατρέψουν κάθε συζήτηση σε πιο ερωτική, καθώς τείνουν να ζουν τη στιγμή και να μη σκέφτονται πάντα μακροπρόθεσμα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being