Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις τη νέα εβδομάδα

Αυτά είναι τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν πρ...

Τρεις οι άτυχοι των ημερών

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου φέρνει δυσκολίες στη ζωή τριών ζωδίων, με το χάος να ξεκινά περίπου από τις 5 του μήνα και να διαρκεί έως και τις 12.

Από τις 7 Μαρτίου ο Κρόνος περνά στους Ιχθύς. Αυτή η όψη φέρνει πολύ συναισθηματισμό και μας κάνει να νιώσουμε ευάλωτοι, αλλά και ευγενικοί. Το κακό είναι πως γνωρίζουμε ότι αυτή την ευγένεια, άλλοι την εκμεταλλεύονται.

 Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;
Καρκίνοι

Υπάρχουν τόσες πολλές μπερδεμένες πλανητικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα που εσείς ιδιαίτερα, θα νιώσετε σαν να μην μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Αυτό που σας δημιουργεί δυσκολίες αυτή την εβδομάδα είναι πως ξέρετε πού πρέπει να εστιάσετε, αλλά δεν μπορείτε. Υπάρχει, βέβαια, η πιθανότητα η προσοχή να αποσπαστεί από εξωγενείς παράγοντες, χωρίς εσείς να φταίτε, μα όπως και να έχει, εσείς να συγκεντρωθείτε δεν μπορείτε. Το χειρότερο είναι ότι είχατε αποφασίσει πως θα αφιερώνατε αυτή την εβδομάδα για να ολοκληρώσετε τους στόχους, αλλά για άλλη μία φορά δεν τα καταφέρνετε. Αισθάνεστε απογοήτευση, αλλά έχετε ζήσει ξανά παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, οπότε όσο ενοχλητικό κι αν είναι γνωρίζετε πώς να ανταπεξέλθετε.

Αιγόκερως

 Κάτι πρόκειται να συμβεί αυτές τις ημέρες που θα σας ξαφνιάσει και θα σας ιντριγκάρει, καθώς δεν περιμένατε να το δείτε. Εκείνο που σας ενοχλεί περισσότερο είναι πως χάνετε τον έλεγχο και δυνάμεις που δεν ελέγχετε παρεμποδίζουν την ηρεμία σας. Συνέπεια αυτού; Το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις αυξάνονται κατά πολύ. Όταν χάνετε τον έλεγχο, δεν σας αρέσει. Ωστόσο, να θυμάστε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα – ούτε τις καταστάσεις ούτε όσα λένε οι άλλοι για εσάς πίσω από την πλάτη σας. Μπορείτε, όμως, να ελέγξετε την αντίδρασή σας σε όλα αυτά.

Υδροχόος

Μεγάλη κούραση νιώθετε αυτή την εβδομάδα, ενώ τα σχόλια των φίλων σας δεν σας ευχαριστούν, καθώς δεν δικαιολογούν την κούρασή σας. Ωστόσο, εσείς γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε και η γνώμη των άλλων δεν σας αφορά. Η δουλειά σας δεν έχει να κάνει απαραίτητα με όσα λένε οι άλλοι ή με όσα σας κατηγορούν. Νιώθετε προσβολή, μα πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα και τον θυμό σας. Όπως και οι Αιγόκεροι, πρέπει να αφήσετε τους άλλους στην άκρη, καθώς πάντα θα έχουν κάτι να λένε. Ζήστε τη ζωή σας, αντιμετωπίστε τις δυσκολίες, χαρείτε τις ευκολίες και μην ανησυχείτε για τα σχόλια.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being