Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυστραλία: «Έβρεξε» ψάρια σε κωμόπολη που απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα από τη θάλασσα

Αυστραλία: «Έβρεξε» ψάρια σε κωμόπολη πο...

Οι κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω φαινόμενο κατά τη διάρκεια ισχυρής βροχόπτωσης

Ενώπιον ενός παράδοξου και σοκαριστικού θεάματος βρέθηκαν οι κάτοικοι μιας απομακρυσμένης περιοχής στην Αυστραλία, όταν παρατήρησαν μικρά, ζωντανά ψάρια, να «πέφτουν» από τον ουρανό. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του New York Post, οι ντόπιοι της περιοχής Lajamanu, που βρίσκεται στο βόρειο άκρο της ερήμου Tanami, ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω φαινόμενο κατά τη διάρκεια ισχυρής βροχόπτωσης. 

«Βλέπαμε ότι μια καταιγίδα πλησίαζε προς την κοινότητα και στην αρχή πιστεύαμε ότι ήταν απλώς βροχή» δήλωσε στο ABC News τοπικός αξιωματούχος και συμπλήρωσε ότι, «όταν άρχισε να βρέχει, είδα να πέφτουν και ψάρια».

Σύμφωνα με τον ιχθυολόγο του Μουσείου Κουίνσλαντ, Τζεφ Τζόνσον, στην περιοχή «έβρεξε» ένα είδος αυστραλιανής πέρκας στο μέγεθος παιδικής παλάμης. Σημειώνεται ότι η βροχή έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο κόσμος είδα σκορπισμένα τα ψάρια όταν ξημέρωσε. 

Ο Μάικλ Χάμερ, ιχθυολόγος στο Μουσείο και στην Πινακοθήκη της Βόρειας Επικράτειας, υποστήριξε πως το φαινόμενο «δεν είναι ασυνήθιστο» και το απέδωσε σε πλημμύρες και τοπικές υδρορρές, χωρίς να αποκλείει ότι οι θαλάσσιοι οργανισμοί μπορεί να μεταφέρθηκαν από ισχυρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους και να «έπεσαν» σε άλλα μέρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις