Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξάνθη- Σάλος για την συναυλία της Λένας Ζευγαρά: Αντιδράσεις για την αμοιβή της

Ξάνθη- Σάλος για την συναυλία της Λένας ...

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το καρναβάλι της πόλης

Αντιδράσεις στην Ξάνθη τις τελευταίες ώρες με αφορμή την αμοιβή της τραγουδίστριας Λένας Ζευγαρά για την αποψινή συναυλία της στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το καρναβάλι της πόλης.

Με βάση το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», η γνωστή τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή/καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ. 

 

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε: «Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό, σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή, πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας, δωρεάν για 110.000 κόσμο, και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης».

Όσο για την αμοιβή της τραγουδίστριας είπε: «Δεν το ξέρω, αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η αμοιβή για τους τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν την Λένα Ζευγαρά στη συναυλία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 26.000. Μεταξύ αυτών, η Ζόζεφιν και ο Fy."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight