Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Υπήρχε μεγάλη πίεση από τους συγγενείς μου, ρωτούσαν για εμένα»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Υπήρχε  μεγάλη π...

Τι δήλωσε για την απώλεια του πατέρα του

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κα μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που πέρασε με την απώλεια του πατέρα του.

 «Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, αλλά στην συγχρονικότητα. Είχαμε γίδια στην Πάτρα και δεν ήθελα να τα πουλήσουμε άρον άρον κοψοχρονιά κι είχε ο πατέρας μου ανοιχτές δουλειές. Ήμουν 23 κι ανακάλυψα κι εγώ την δύναμή μου.

Η μητέρα μου είναι ένας πολύ δυνατός κι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με 5 παιδιά, είναι πολύ δύσκολα. Τις δύο πρώτες εβδομάδες έπρεπε να είμαι βράχος. Μετά βρήκε ο καθένας λίγο τον εαυτό του. Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είναι μια άμυνα» ανέφερε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Οι συγγενείς μου τραβούσαν το ζόρι ότι ο Δημήτρης τι κάνει; Δεν θα δουλέψει; Γιατί αυτό; Υπήρχε μια μεγάλη πίεση από τους συγγενείς κι από τους χωριανούς. Ρωτούσαν για εμένα. Μου έλεγαν να μου παντρέψουν την μία μου αδερφή με τον τάδε βοσκό…» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight