Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρρισίας: Νεκρός 76χρονος που παρασύρθηκε από Ι.Χ

Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρρισίας: Νεκρός 76χρον...

Στον Κακόβατο Ηλείας

Ένας 76χρονος άντρας έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. σε τροχαίο που συνέβη περίπου στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης στην Ε.Ο Πύργου Κυπαρρισίας.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας για τα αίτια του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ 

Επίσης

Τα δύο στάδια της κακοκαιρίας

Ισχυρό αναμένεται να είναι το δεύτερο στάδιο της κακοκαιρίας που χτυπά τη χώρα μας από την Παρασκευή. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, η κακοκαιρία θα χτυπήσει σε δύο διαφορετικά στάδια, ενώ πυκνά χιόνια αναμένονται από το Σάββατο, ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης:

ΣΤΑΔΙΟ 1

Μέσα στην Παρασκευή σε αρκετές περιοχές θα συναντήσουμε συντομές βροχοπτώσεις ενώ χιόνια θα πέσουν και χαμηλά στα κεντρικά και βόρεια Τμήματα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέσα στο Αιγαίο με τον βορειοδυτικό άνεμο όμως να λειτουργεί ως νεφοδιαλύτης και να περιορίζει σχετικά γρήγορα τα ποσά υγρασίας στην ατμόσφαιρα, γι αυτό και λέμε ότι αυτή η επιδείνωση του καιρού δεν θα κρατήσει για πολύ κι έτσι μέχρι το βράδυ στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα έχει βελτιωθεί με το κρύο όμως έντονο.

ΣΤΑΔΙΟ 2

Αυτό το αναμένουμε κοντά στο μεσημέρι του Σαββάτου με μια αρκετά οργανωμένη και σαφώς πιο έντονη επιδείνωση του καιρού. Αιτία αυτής της επιδείνωσης όπως μπορούμε να δούμε στον δεύτερο χάρτη μας με το μαύρο βέλος ο σχηματισμός ενός νέου βαρομετρικού χαμηλού όπου σε αντίθεση με το πρώτο στάδιο υποστηρίζεται από πολύ πιο ψυχρή αέρια μάζα (μπλε αποχρώσεις) και σε συνδυασμό με τα νερά του Αιγαίου θα δώσει "πλούσια" και συνάμα επικίνδυνα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις