Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Tulum στα Ψηλαλώνια: Τα πιάτα που έχουν αγαπηθεί και τα carnival parties που έπονται!

Tulum στα Ψηλαλώνια: Τα πιάτα που έχουν ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το καινούριο στέκι που «ξύπνησε» το ιστορικό Μέγαρο Γκολφινόπουλου έγινε ταχύτατα δημοφιλές

Λειτουργεί περίπου ενάμισι μήνα αλλά έχει καταφέρει να προσελκύσει από την πρώτη στιγμή το κοινό δημιουργώντας κιόλας πιστούς θαμώνες: Το Tulum Uptown Restaurant στο ιστορικό κτίριο με τον χαρακτηριστικό τρούλο στα Ψηλαλώνια πρωταγωνιστεί στο πατρινό τοπίο της εστίασης ως ο νέος all day προορισμός. Με την ανακαίνιση της ισόγειας σάλας με τις καμπυλωτές τζαμαρίες, ζωντάνεψε άλλωστε επιτέλους το iconic Μέγαρο Γκολφινόπουλου ή πρώην Αλάμπρα, που θεωρείται αρχιτεκτονικό αξιοθέατο της Πάτρας.

Σε new retro style, το εσωτερικό περιβάλλον έχει επενδύσει στο χρώμα της μέντας και σε art deco αναφορές κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Απολαύστε καφέ, brunch, φαγητό και ποτό, μεσημέρι και βράδυ, καθώς εδώ η συνταγή επιτυχίας του Tulum στον Καστελόκαμπο έχει συνέχεια. 

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο που έκανε το ντεμπούτο του λίγο πριν τα Χριστούγεννα έχει αγαπηθεί πολύ και πρέπει να προνοήσετε για να βρείτε τραπέζι. Στο ιδιαίτερα γευστικό μενού, μπορείτε να ξεκινήσετε με σαλάτα χορτόπιτα ή κιόνα chips για να συνεχίσετε μεταξύ άλλων με ζυμαρικά με μανιτάρια ή παστίτσιο μοσχαράκι ραγού. Δοκιμάστε επίσης λαβράκι σοτέ και rib eye, ενώ στα επιδόρπια ξεχωρίζει η πρόταση του cheesecake με πραλίνα. 

Το Tulum ετοιμάζεται επίσης να καρναβαλιστεί συμμετέχοντας δυναμικά στην μεγαλύτερη γιορτή της πόλης. Έχει σχεδιαστεί πάρτι – έκπληξη στο φινάλε του Καρναβαλιού των Μικρών, ενώ το τελευταίο τριήμερο θα έχει πάρτι καθημερινά με περιζήτητους djs που έχουν καθιερωθεί σε φημισμένα στέκια της Μυκόνου.

Info:

Tulum

Υψηλά Αλώνια 25, Μέγαρο Γκολφινόπουλου - Πάτρα

Τηλ. κρατήσεων: 2611814014

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life