Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Σολωμού: «Δεσμεύομαι για ουσιαστικό έργο στην Αχαΐα» - Υποψήφια βουλευτής η καθηγήτρια Ιατρικής

Κ. Σολωμού: «Δεσμεύομαι για ουσιαστικό έ...

Τι δήλωσε

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, η καθηγήτρια Ιατρικής και αν. Τομεάρχης Υγείας του κόμματος, Κατερίνα Γρ. Σολωμού, δήλωσε:

 Φίλες και φίλοι, 

Ανακοινώνω επισήμως την υποψηφιότητα μου ως βουλευτής Αχαΐας  στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Μετά από πολυετή ενασχόληση με την Ιατρική, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να πορεύομαι στην πολιτική με τον ίδιο ζήλο και την υπευθυνότητα που ασκώ την Ιατρική, ως λειτούργημα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Έχοντας γνώση των προβλημάτων, τα οποία καταγράφω μαζί με τους συνεργάτες μου, στις συναντήσεις με τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων του νομού, διεκδικούμε λύσεις. Με συγκεκριμένη ατζέντα αναπτυξιακής προοπτικής έχουμε ετοιμάσει προτάσεις για την Αχαΐα, η οποία έχει σαφείς υστερήσεις από την αδιαφορία των τελευταίων κυβερνήσεων.

Η σύνδεση του Τρένου με το λιμάνι της Πάτρας, η ολοκλήρωση της Πατρών-Πύργου εντός χρονοδιαγραμμάτων, η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, η ανάπλαση της πόλης και του παλιού λιμανιού της, μαζί με την  προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων, αποτελούν προτεραιότητές μου.
Ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας, με εκσυγχρονισμό όλων των δομών  του, η περεταίρω σύνδεση του Πανεπιστημίου μας με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, όπως και η ενίσχυση των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας μου.

Η  άρδευση της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού, η ύδρευση της ενότητας Λαρισσού από το φράγμα του Πείρου, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η αξιοποίηση του ορεινού όγκου της Αχαΐας, με προμετωπίδα το Χιονοδρομικό κέντρο, όπως και της ακτογραμμής της Αιγιαλείας, έχουν για μένα βαρύνουσα σημασία.

Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κλάδος απαιτούν άμεσες ριζικές παρεμβάσεις και γενναίες πρωτοβουλίες. Επιπλέον στήριξη χρήζουν και τα σώματα ασφαλείας, τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο  σε  οχήματα και άλλα υλικοτεχνικά μέσα. Δίνω τέλος έμφαση στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρό μας, Νίκο Ανδρουλάκη. Δεσμεύομαι για έναν συντεταγμένο, ειλικρινή και ουσιαστικό αγώνα για το συμφέρον του τόπου μου. Δεσμεύομαι στην κοινή προσπάθεια με τους συνυποψήφιους μου για ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις