Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Κριός

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την μέρα σας σε διαρκή κίνηση! Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ όλη αυτή τη μέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Ταύρος

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Αποφύγετε το στρες και σκεφτείτε θετικά. Φαίνεται να σας απασχολούν έγνοιες για την υγεία σας, πιθανότατα όμως να πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας …

Δίδυμοι

Με αυξημένη τη γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ή να κάνετε μια ευχάριστη κοινωνική εμφάνιση. Ωστόσο επικοινωνιακά είναι μια δύσκολη μέρα. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις κάνουν το κλίμα ακόμη πιο βαρύ… Δεν χρειάζονται όμως ηττοπάθειες! Μια αλλαγή σας συγκινεί και ας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις μη πραγματοποιήσιμες που θα πρέπει να προσέξετε!

Καρκίνος

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η απόφαση που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μελλοντική σας πορεία, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

Λέων

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε την βαριά ψυχολογία από πάνω σας και προσβλέπετε σε γιορτινές συνευρέσεις. Κάντε σχέδια για διακοπές, αποδράσεις ή εξόδους και ανεβείτε ψυχολογικά.

Παρθένος

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε κακεντρεχείς ή ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

Ζυγός

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε όσα επιδιώκετε στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Είστε λίγο περισσότερο αντιδραστικοί και εριστικοί από ότι συνήθως κατά την διάρκεια της μέρας, οπότε αποφύγετε εάν μπορείτε τα άτομα εκείνα που θα επιτείνουν την ένταση που αισθάνεστε.

Σκορπιός

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε, να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, για χαλαρή παρέα με φίλους ή για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης

Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεστε δικαιωμένοι για την σκληρή δουλειά και την υπομονή σας. Δεν υπάρχει όμως καιρός για χαλάρωση και εφησυχασμό. Έχετε επίσης το νου σας στους γύρω σας και αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα με την συμπεριφορά σας. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει…

Αιγόκερως

Έχετε έντονη την παρόρμηση να επιστρέψετε σε μια συναισθηματική σχέση και αναζητάτε την αφορμή. Πριν κάνετε το βήμα αυτό όμως θα πρέπει να είστε πεπεισμένοι ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πολλές προσδοκίες και ελπίδες θρέφετε και η μέρα μπορεί να σας διαψεύσει. Ο εγωισμός σας θα πρέπει να προσεχθεί, μια και είναι αυτός που δεν σας αφήνει πολλές φορές να δείτε την πραγματικότητα.

Υδροχόος

Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές ή κοινωνικές, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

Ιχθείς

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, αλλά δείτε και την θέση του άλλου. Το φιλάνθρωπο πνεύμα ωστόσο ξυπνάει μέσα σας σήμερα! Δείξτε την αγάπη σας και την έμπρακτη στήριξη σας στους λιγότερο τυχερούς της ζωής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being