Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ιδιαίτερο χρώμα θα έχει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολυφωνικής

Πάτρα: Ιδιαίτερο χρώμα θα έχει η κοπή τη...

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στις 7.30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην οδό Κορίνθου

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζει η Πολυφωνική Χορωδία, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στις 7.30 το απόγευμα, παρουσία των μελών και φίλων της Πολυφωνικής με τα σαράντα χρόνια ιστορίας και σημαντικής καλλιτεχνικής παρουσίας.

Στην ευλογία της Πίττας, θα ψάλλει ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού (Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος), ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψει η Νεανική Χορωδία (Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά).

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα γίνει ο καθιερωμένος Διοικητικός Απολογισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ενώ θα παρουσιαστούν και τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα του Οργανισμού επί οθόνης, από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Μαέστρο Σταύρο Σολωμό.

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα αποσταλούν.

Παρά τις δυσκολίες που η πανδημία δημιούργησε, η δραστήρια Πολυφωνική Χορωδία με τα 11 τμήματα της, πραγματοποίησε εντός του παρελθόντος έτους 2022, 45 συνολικά συναυλίες στην πόλη της Πάτρας, αλλά και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των ετήσιων δραστηριοτήτων της, που στην προ covid εποχή ξεπερνούσε τις 100 συναυλίες το χρόνο, αφήνοντας όπως πάντα εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της.

Επίσης όπως έχουμε γράψει μεγάλη επιτυχία, καλλιτεχνική αλλά και από πλευράς προσέλευσης θεατών είχαν οι 2 Χριστουγεννιάτικες συναυλίες που δόθηκαν στις 21 και 23 Δεκεμβρίου στο θέατρο ROYAL – παλαιό Πτωχομομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Με επιτυχία το αφιέρωμα μνήμης της «Πολυφωνικής» για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης

Συναυλία της Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής 'Ηλιοδωρία' της Πολυφωνικής την Κυριακή 18/12

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture