Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Κιμούλης: Η επιστροφή στα αθηναϊκά θέατρα και το «πέρασμα» από την Πάτρα

Γιώργος Κιμούλης: Η επιστροφή στα αθηναϊ...

Επέστρεψε στα θεατρικά δρώμενα μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Με το  θεατρικό πατρινό κοινό «συναντήθηκε» τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Κιμούλης που επέστρεψε στα θεατρικά δρώμενα μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Αρκετοί Πατρινοί έσπευσαν στις «Γραμμές Τέχνης» να τον παρακολουθήσουν  ενώ  η επιστροφή του ηθοποιού- σκηνοθέτη μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο ελληνικό #metoo εξαιτίας των κατηγοριών για επιθετική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που δέχτηκε από κάποιους συναδέλφους του, εναντίον των οποίων έχει προσφύγει δικαστικά, φαίνεται ότι ήταν κάτι που το κοινό περίμενε. Το θέατρο γέμισε ενώ ο ίδιος είχε την ευκαιρία να περάσει και ξέγνοιαστες στιγμές στην πόλη με οικεία πρόσωπα όπως ο Θόδωρος και η Ντέμη Δούρου με τους οποίους διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις. Η παρέα βρέθηκε για ποτό στην Τρελή Ροδιά. 

Να σημειώσουμε ότι με το συγκεκριμένο έργο ο Γιώργος Κιμούλης, μετά την επιτυχία που γνώρισε και στη θεσσαλονίκη το προηγούμενο διάστημα, ετοιμάζεται να κάνει και την πρώτη του αθηναϊκή θεατρική εμφάνιση. Πρόκειται για την «Συνάντηση» του Stephen Belber, που θα ανέβει μέσα στον Φεβρουάριο, στο θέατρο «Βικτώρια», με τον ίδιο σε διπλό ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή. 

Φαίνεται μάλιστα πως η επιλογή του συγκεκριμένου έργου για την θεατρική επάνοδό του μόνον τυχαία δεν ήταν.

Ο ήρωας που υποδύεται είναι ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά. Η υπόθεση του έργου εξελίσσεται κατά την επίσκεψη, στον χώρο του, ενός ζευγαριού που του ζητά μια συνέντευξη με κεντρικό θέμα το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η συνέντευξη, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο μυστικό, που βρίσκεται βαθιά θαμμένο στο παρελθόν του.

Η ημερομηνία της αθηναϊκής πρεμιέρας της παράστασης αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα ενώ τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Κιμούλης θα βρίσκεται σε περιοδεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πάτρα- πλαστές συνταγογραφήσεις: Ο εργαζόμενος στα Σώματα Ασφαλείας βρέθηκε με συνταγή ναρκωτικών!

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Στέφανο Πετσάλη

Aριστοτέλης Γιαννόπουλος: Ο Πατρινός που διαπρέπει ως trader ενέργειας στο Λονδίνο, ξεπερνώντας έναν γολγοθά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight