Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Νεκρό αγριογούρουνο στη μέση του δρόμου

Αγρίνιο: Νεκρό αγριογούρουνο στη μέση του δρόμου

Κι όμως εντοπίστηκε κοντά στην πόλη

Αγριογούρουνο εντοπίστηκε νεκρό σε δρόμο του Αγρινίου. Συνέβη χθες βράδυ στην οδό Μεγάλης Χώρας, στην περιοχή Ρεμπελιά. Πολίτες εντόπισαν νεκρό στη μέση του δρόμου το ζώο, χτυπημένο, πιθανώς, από όχημα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από επτά ημέρες υπήρξαν αναζητήσεις στην περιοχή του πάρκου για μικρό αγριογούρουνο δίχως όμως να ανευρεθεί.

Ενδέχεται σύμφωνα με το agrinionews να πρόκειται για το ίδιο μικρό ζώο, που περιφερόταν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, και του οποίου η περιπέτεια δεν είχε αίσιο τέλος.

Υπενθυμίζεται οτι προ ημερών στήθηκε επιχείρηση στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Αγρινίου και συγκεκριμένα εντός του περιφραγμένου χώρου της Δημοτικής βιβλιοθήκης-γλυπτοθήκης, για την ανεύρεση… αγριογούρουνου που είχε εγκλωβιστεί εκεί!

Πολίτες και επαγγελματίες στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν το ζώο να τρέχει προς την Παπαστράτου και τελικά να κατευθύνεται αριστερά και να εισέρχεται στο χώρο της βιβλιοθήκης! Η σιδερένια εξωτερική είσοδος του κτιρίου, ήταν ανοικτή.

Επι τόπου είχαν βρεθεί δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που ενημερώθηκαν απο πολίτες ενώ έχει κληθεί νεαρός που είναι γνωστός την περιοχή για τη συμμετοχή του σε διασώσεις άγριων ζώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια τις πιο επικίνδυνες διαδρομές της Ελλάδας αλλά και τις ομορφότερες

Σκωτία: Άγριο ξύλο σε σχολική αίθουσα

Συνδέεται το εμβόλιο με εγκεφαλικά επεισόδια; Η θέση του Ισραήλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις