Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία: Βρήκαν το 3,5 ετών παιδί τους νεκρό

Τραγωδία: Βρήκαν το 3,5 ετών παιδί τους νεκρό

Οι γονείς κάλεσαν άμεσα για βοήθεια, ωστόσο ήταν αργά

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στα Φάρσαλα. Γονείς βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του το 3,5 ετών παιδί τους. Άμεσα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Ωστόσο, ήταν αργά για το αγοράκι. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γιατροί ήταν να διαπιστώσουν τον θάνατο του.

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πάτρα: Παιδί έπαθε επιληπτική κρίση μέσα σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρώι στην Πάτρα παιδί έπαθε επιληπτική κρίση μέσα σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ.  Άμεση ήταν η παρέμβαση του διασώστη- δικυκλιστή του ΕΚΑΒ, σε συμβάν που σημειώθηκε σήμερα το πρωί μέσα σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, στο επάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, με τον διασώστη να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία ασθενοφόρο να παραλαμβάνει το παιδί και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο του Ρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο.

Επίσης, σωτήρια αποδείχθηκε η συντονισµένη επιχείρηση που στήθηκε χθες το απόγευµα από το ΕΚΑΒ Πάτρας για έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στην πιλοτή της πολυκατοικίας του στην περιοχή της πλατείας Νόρµαν.

Ο άνδρας σύμφωνα με την εφημερίδα "Γνώμη", αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, τον είδε ένας διανοµέας που περνούσε από το σηµείο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ανέλαβε χρέη διασώστη ακολουθώντας οδηγίες από το κέντρο για να µην χαθεί πολύτιµος χρόνος για τη ζωή του συµπολίτη.

Καταλυτική στη συνέχεια αποδείχθηκε η επέµβαση γιατρού και των διασωστών της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ Πάτρας αλλά και του δικυκλιστή διασώστη που έσπευσαν στο σηµείο για να παράσχουν πρώτες βοήθειες στον 60χρονο, ο οποίος επανήλθε και µεταφέρθηκε στο ΓΝΚ «Ο Άγιος Ανδρέας» για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Διαβάστε επίσης

Πατρινό Καρναβάλι 2023- Τελετή Έναρξης: Στήνουν εξέδρα, "ζωγραφίζουν" τις διαβάσεις- ΦΩΤΟ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καρέ καρέ η κατάθεση της αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του Φύσσα

Τατόι: Ψευδοεπίσκοπος από την Αχαϊα παρουσιάστηκε ζητώντας να τελέσει τρισάγιο για τον τέως

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις