Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη έξοδος μαζί με τον νεογέννητο γιο της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη έξοδος ...

Οι φωτογραφίες στο instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγες ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους, υποδέχτηκαν γιο τους!

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, επιστρέφοντας στο σπίτι για τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της. Μέσα από τις αναρτήσεις της στα socail media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα μετά τη γέννα, αποκαλύπτοντας πρόσφατα το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για τον μικρό της – Δες ΕΔΩ φωτογραφίες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγες ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους, υποδέχτηκαν γιο τους!

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, επιστρέφοντας στο σπίτι για τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της. Μέσα από τις αναρτήσεις της στα socail media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα μετά τη γέννα, αποκαλύπτοντας πρόσφατα το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για τον μικρό της.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου έκανε την πρώτη βόλτα μαζί με το νεογέννητο μωρό της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε ένα από τα καταστήματα που διατηρεί ο σύζυγός της στα νότια προάστια μπροστά στην παραλία φωτογραφίζοντας το υγιεινό γεύμα που απόλαυσε

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight