Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το τρυφερό «αντίο» της Τατιάνας Μπλάτνικ στον πεθερό της

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το τρυφερό «...

Δείτε ΦΩΤΟ

H Τατιάνας Μπλάτνικ, μέσα από ένα γλυκό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον πεθερό της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ έγραψε πως είναι «ευλογημένη» που είναι μέλος της «δεμένης οικογένειάς του».

H Τατιάνας Μπλάτνικ δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της, μαζί με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο γράφοντας πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον.

 

 
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο ευλογημένη και τιμημένη αισθάνομαι που είμαι μέλος της τόσο δεμένης οικογένειάς σου.

Αλλά υπάρχουν και άλλα – τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει “αγάπη για την πατρίδα” και παρακολούθησα πώς την μεταβίβασες στα παιδιά σου και μέσω του Νικόλαου σε εμένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως σας και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλους αυτούς. Ήταν τιμή μου να είμαι η νύφη σας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight