Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γκαφατζής διαρρήκτης πήγε στην αστυνομία και δήλωσε πως έχασε το κινητό του τηλέφωνο

Γκαφατζής διαρρήκτης πήγε στην αστυνομία...

Το τηλέφωνο του έπεσε ενόσω άρχισαν να τον καταδιώκουν ο σύζυγος και ο γιος της ιδιοκτήτριας του ψιλικατζίδικου όπου ο δράστης είχε μπει να κλέψει

Έγινε κι αυτό, ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη διεκδικεί το βραβείο του πιο γκαφατζή κακοποιού της χρονιάς, καθώς, έπειτα από διάρρηξη που έκανε σ’ ένα ψιλικατζίδικο και, ενώ ο γιος της ιδιοκτήτριας τον καταδίωκε, του έπεσε το κινητό. Ο αθεόφοβος πήγε την επόμενη μέρα στην αστυνομία για να το αναζητήσει. Μόνο που η ιδιοκτήτρια το είχε παραδώσει ήδη στους αστυνομικούς και έτσι ο διαρρήκτης συνελήφθη. Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα του ψιλικατζίδικου.

Ο διαρρήκτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπήκε στο ψιλικατζίδικο, έφτασε πίσω από τον πάγκο και άρχισε να γεμίζει σακούλες με τσιγάρα. Ατάραχος σηκώθηκε όρθιος, ξήλωσε και την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκε. Αμέσως ο σύζυγος και ο γιος της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού που έφτασαν στο σημείο, άρχισαν να τον καταδιώκουν. Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού, ο δράστης άρχισε να πετά τα τσιγάρα που άρπαξε αλλά και την ταμειακή. Σαν να μην τρέχει τίποτα, ο διαρρήκτης πήγε την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την απώλεια του κινητού του τηλεφώνου και έτσι συνελήφθη.

Ο γκαφατζής διαρρήκτης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις