Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκίνησε το Survivor All Star και αναμένεται μία οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας

Ξεκίνησε το Survivor All Star και αναμέν...

Λέγατει πως τη θέση της θα πάρει μία άλλη all star παίκτρια, η οποία επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο & αυτή δεν αποκλείεται να είναι η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου

Ξεκίνησε μ’ ένα χορταστικό πρώτο επεισόδιο το πολυσυζητημένο Survivor All Star στο κανάλι του Σκάι την Κυριακή 8/1/2023 όπου παίρνει μέρος και ο 30χρονος Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος και ο 49χρονος Αιγιώτης Τάκης Καραγκούνιας, και όπως λέγεται και γράφεται, αναμένεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor All Star, είναι γεγονός λοιπόν και όπως αναφέρει το youfly, όλα δείχνουν πως μία παίκτρια δεν αντέχει τις δυσκολίες και παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, αλλά και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια αυτή έχει εκφράσει από την αρχή πως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία δε της επιτρέπουν να συνεχίσει τα αγωνίσματα. Επομένως, ανακοινώνει στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό πως πρέπει να αποχωρήσει. Τη θέση της θα πάρει μία άλλη all star παίκτρια, η οποία επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βρίσκεται στην… αναμονή, για να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παίκτρια που εκφράζει την επιθυμία να φύγει, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Θα είναι αυτή άραγε που θα ανακοινώσει την οικειοθελή της αποχώρηση, ή θα δούμε την ανατροπή από άλλη παίκτρια του all star survivor;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight