Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Τη Δευτέρα το τελευταίο “αντίο” στον 18χρονο Γρηγόρη - Δώρισε τα όργανά του

Αγρίνιο: Τη Δευτέρα το τελευταίο “αντίο”...

Στην Αγία Βαρβάρα η κηδεία

Το πρωί της Δευτέρας 09/01/2023 στο Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 18χρονο Γρηγόρη Κοράκη, θύματος του τροχαίου στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β’, παράλληλη της Περιμετρικής Οδού Αγρινίου, το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου του 2022.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11.00, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα, από τις 10.00.

Να υπενθυμίσουμε πως οι γονείς του άτυχου Γρηγόρη που οδηγούσε το μοιραίο βράδυ το αυτοκίνητο αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και να δώσουν ζωή σε άλλους τέσσερις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τρείς ιατρικές ομάδες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν και να προχωρήσουν στη μεταμόσχευση της καρδιάς, των νεφρών και του ήπατος, διαδικασία που ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Ο νεαρός έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις και είχε κριθεί επιβεβλημένη η διασωλήνωση του λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Δεδομένου ότι η λειτουργία της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου έχει ανασταλεί η διακομιδή σε άλλη νοσηλευτική μονάδα με ελεύθερη κλίνη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας αποτελούσε και μονόδρομο και γι αυτό ο  Γρηγόρης βρέθηκε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Άρτας.

πηγή sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις