Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Διπλά γιορτινή η σημερινή ημέρα για τον Παναγιώτη Τρίγκα και τους συνεργάτες του

Διπλά γιορτινή η σημερινή ημέρα για τον ...

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής των Θεοφανείων, o Νεφρολόγος και Επιστημονικός Υπεύθυνος της M.X.A. "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε." κ. Παναγιώτης Τρίγκας, μαζί με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της κλινικής, έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα που ετοίμασε και φέτος το ζαχαροπλαστείο "Λοτσάρης" και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί και μαζί μια δωροεπιταγή από τον κ. Τρίγκα για να επιλέξει το δώρο της αρεσκείας της από το "The Mark", ήταν η γραμματέας Ειρήνη Βασιλική Αμήτσια. Παράλληλα, μοιράστηκαν και μικρές ατομικές βασιλόπιτες -επίσης από το ζαχαροπλαστείο "Λοτσάρης"- σε όλους τους ασθενείς και αναμένεται ο τυχερός!

Ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας ευχήθηκε σε όλους μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη, με υγεία, πρόοδο, ευημερία και προσωπική ευτυχία. Ειδικά στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς, που για την "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS" και για τον ίδιο προσωπικά αποτελούν οικογένεια, ευχήθηκε, με τη βόηθεια της ιατρικής αλλά και των σύγχρονων μηχανημάτων που διαθέτει η κλινική -και που είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σε αυτό τον τομεά- να καταφέρουν να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής.

Δεν παρέλειψε βεβαίως να επισημάνει για μια ακόμα φορά ο κ. Τρίγκας, τη σημαντικότητα της δωρεάς οργάνων, καθώς ο ίδιος είναι διαίτερα ευαισθητοποιημένος και στηρίζει με κάθε τρόπο την μεταμόσχευση, και ευχήθηκε να μπορέσουν όλοι οι αιμοκαθαιρόμενοι ασθενείς να μεταμοσχευθούν το συντομότερο δυνατό. 

trigkas-nephros.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being