Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με πάρτι καλωσορίσματος ξεκινά το Survivor All Star

Με πάρτι καλωσορίσματος ξεκινά το Surviv...

Τι θα συμβεί

Όλα είναι πλέον έτοιμα για την επίσημη έναρξη του Survivor All Star το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις (08/01) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι πρώτοι παίκτες ξεκίνησαν να αναχωρούν με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο ήδη από την Τρίτη (03/01), ενώ μαζί τους ταξίδεψε και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός και συνεχίζεται σήμερα με τις αφίξεις των υπολοίπων παικτών στο νησί της Καραϊβικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το landing θα γίνει σε λίγες ώρες από τώρα στην παραλία του γνωστού ξενοδοχείου whala!bayahibe, στην περιοχή bayahibe του Αγίου Δομινίκου.

Σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που βλέπαμε τους παίκτες να φτάνουν σε κάποια παραλία και να κάνουν τον πρώτο αγώνα, αυτή τη φορά κατά την άφιξή τους θα ακολουθήσει πάρτι καλωσορίσματος.

Εκεί, οι παίκτες θα εμφανιστούν με επίσημα ρούχα και μόλις τελειώσει θα φορέσουν αυτά του παιχνιδιού και θα πάνε στις παραλίες τους.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μετά τη συνάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες, τα μέτρα στο φετινό Survivor θα είναι αυστηρότερα από άλλες χρονιές. Έτσι λοιπόν, όταν οι παίκτες αλλάξουν ρούχα, θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος για το αν έχουν κρύψει πάνω τους χρήματα ή οτιδήποτε άλλο.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight