Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βέροια: «Πήρα το κινητό, αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι» - Τι ισχυρίζεται η 29χρονη

Βέροια: «Πήρα το κινητό, αφαιρέθηκα και ...

Απολογείται την Τετάρτη

Την Τετάρτη απολογείται η 29χρονη από τη Βέροια που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 11 μηνών μωρού της, την ώρα που οι δικηγόροι της αναμένεται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ωστόσο, η ίδια επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει το μωράκι -που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

 Η 29χρονη γυναίκα μίλησε στο LIVE NEWS του Mega, αναφέροντας: «Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ.

Όπως ισχυρίστηκε στη συνέχεια, «Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό».

 Καταλήγοντας, είπε πως «Μετά δε… δεν μπορούσα να τη βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω».

 

 

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της 29χρονης
 Ο δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «η εντολέας του δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο». Διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι «πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν».

 Παράλληλα σημείωσε πώς «πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του καταλογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες» και συμπλήρωσε πώς «σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε - δώσε με ψυχιατρικές κλινικές».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις