Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλοκαιρία σε όλη τη χώρα και σήμερα – Πού η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 20°C

Καλοκαιρία σε όλη τη χώρα και σήμερα – Π...

Η πρόγνωση για αύριο

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σημειώθηκαν κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας την Τετάρτη 28/12, σύμφωνα με ανακοίνωση του meteo. 

 Όπως αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr η μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Παλαιόχωρα Χανίων με 20,9 °C. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι μέγιστες θερμοκρασίες που κατεγράφησαν κατά τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 28/12 από τους 466 μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, παρουσιάζονται με χρωματική κλίμακα στον παρακάτω Χάρτη, ενώ οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.  

Τι καιρό θα κάνει αύριο  
Για την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη. Τις βραδινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς), 3 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως τους 10 βαθμούς), 7 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 4 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

 Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις