Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Αυτή είναι η εντεκάδα των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ

Αχαΐα: Αυτή είναι η εντεκάδα των υποψηφί...

Εκ νέου επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Γιώργος Παπανδρέου

Tους έντεκα από τους δώδεκα που θα είναι συνολικά, υποψηφίους που έχουν "κλειδώσει" για να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ στην Αχαΐα, παρουσίασε ο  γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος, Νίκος Μοίραλης. Όπως γνωστοποίησε με post του στο facebook  επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ μένει μια προσθήκη γυναίκας για να κλείσουν οι 12 θέσεις του ψηφοδελτίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Γιωργος Παπανδρέου θα είναι εκ νέου επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα κι ως πρώην πρωθυπουργός καταλαμβάνει ολες τις ψήφους της παράταξης άρα την πρωτη θέση και την βουλευτική έδρα.
Στην μάχη των εθνικών εκλογών μπαίνουν αξιόλογοι σύντροφοι με μεγαλη προσφορά στην παράταξη δίνοντας το έναυσμα της πολιτικής ανατροπής στο νομό Αχαΐας.
 Αναργύρου Δήμητρα, Καρβουνιάρης Γιώργος, Κατσικόπουλος Δημήτρης, Λόη Ολυμπία, Λουκοπούλου Παρασκευή, Μπέσκος Γιωργος, Νασιώτης Θοδωρος, Σκανδαμης Μαρίνος, Σολωμου Κατερίνα, Ταπεινος Γιάννης παίρνουν την σκυτάλη από τα κομματικά όργανα και μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα με στόχο την δεύτερη έδρα στην Αχαΐα.Μένει μια προσθήκη γυναίκας για να κλείσουν οι 12 θέσεις του ψηφοδελτίου και σίγουρα η Αχαΐα θα έχει εκπροσώπηση και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας!
Καλό & αξιοπρεπή αγώνα συντρόφισσες & σύντροφοι με μοναδικό μας πρόταγμα την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ μέσω του αφηγήματος μας για τις λύσεις των προβλημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις