Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γενέθλια με τούρτα Ανδρέα Παπανδρέου στα Τρίκαλα

 Γενέθλια με τούρτα Ανδρέα Παπανδρέου στα Τρίκαλα

Έσβησε το κεράκι του σε πράσινο φόντο....

Γιόρτασε τα γενέθλιά του, στα Τρίκαλα, με ένα τρόπο που μπορεί να είχε φανταστεί, ωστόσο έκαναν πράξη τα παιδιά του. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν η επιλογή για την τούρτα που του έφτιαξαν…

Ο Ανδρέας Παπανδρέου σημάδεψε τα νιάτα και την ενασχόλησή του, με την πολιτική στα Τρίκαλα. Από την εποχή που έγινε πρωθυπουργός και του έδωσε χαρά, πέρασαν 40 ολόκληρα χρόνια. Ο ίδιος όμως δεν ξεχνάει ούτε τον τότε πρόεδρο του κόμματος ούτε εκείνη την εποχή. Τα παιδιά του, το γνωρίζουν καλά αυτό. Θέλησαν να του κάνουν μια έκπληξη και να δουν την τούρτα που του έφτιαξαν να ταξιδεύει στο διαδίκτυο. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω!

 

Ο Αντώνης Πρεμέτης είναι παλιός οπαδός του ΠΑΣΟΚ, ένας από εκείνους που έδωσαν μάχες για το κόμμα τα χρόνια της δεκαετίας του ΄80. Τον Ανδρέα Παπανδρέου τον έχει στην καρδιά του.

Με τα λόγια και με τις παρακαταθήκες του μεγάλωσε, όπως λέει. Και επειδή τα παιδιά του, το γνωρίζουν αυτό του ετοίμασαν για τα γενέθλιά του τούρτα με επική φωτογραφία του Ανδρέα πάνω και τη φράση “χρόνια πολλά πατέρα”.


Ο Αντώνης Πρεμέτης τα έσβησε τα κεράκια, ωστόσο η τούρτα φαγώθηκε μόνο περιμετρικά καθώς δε βάσταγε η καρδιά του να κόψει το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις