Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τιμητική διάκριση στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Τιμητική διάκριση στο Μουσείο Τύπου της ...

Ο Καθηγητής Ιωάννη Καλαβρουζιώτης απένειμε τη διάκριση στο Μουσείο Τύπου για την διαχρονική προσφορά του φορέα στην ενημέρωση εκπαιδευτικών θεμάτων και της έρευνας

Τιμητική διάκριση απένειμε στο Μουσείο Τύπου της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ιωάννη Καλαβρουζιώτης, για την διαχρονική προσφορά του φορέα στην ενημέρωση εκπαιδευτικών θεμάτων και της έρευνας.

Την διάκριση παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ, Μιχάλης Βασιλάκης και ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Ηλιόπουλος. Οι εκπρόσωποι του Μουσείου Τύπου εξέφρασαν προς τον κ. Καλαβρουζιώτη τις θερμές ευχαριστίες του ΔΣ για την απονομή της τιμητικής διάκρισης ενώ τόνισαν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα αποκτήσει έμπρακτη αξία μετά από την πρόσφατη υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΕΑΠ και του πολιτιστικού φορέα της ΕΣΗΕΠΗΝ. 

Τον κ. Καλαβρουζιώτη συνόδευε η συνεργάτιδα του Γραφείου Προέδρου του ΕΑΠ, Ειρήνη Τερέζη. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου Τύπου και τους έγινε παρουσίαση των σκοπών του, καθώς και του έργου της ψηφιοποίησης που έχει γίνει και διατίθεται ως ανοικτό αρχείο στο διαδίκτυο. Παράλληλα, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων προς όφελος της κοινωνίας, της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις