Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας χαρακτήρισε τον πολιτικό της αντίπαλο «αλαζονικό α@@@…» – Είχε ανοιχτό μικρόφωνο

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας χαρακτ...

Η Τζασίντα Άρντερν ζήτησε συγγνώμη

Μια εντελώς ακατάλληλη λέξη ακούστηκε στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας όταν η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, νόμιζε πως δεν ακουγόταν και χαρακτήρισε τον πολιτικό της αντίπαλο ως «αλαζονικό αρ…».

Το προσβλητικό σχόλιο ακούστηκε από τα μικρόφωνα μετά από ερώτηση του Ντέιβιντ Σέιμουρ, αρχηγού του αντιπολιτευόμενου κόμματος ACT. H πρωθυπουργός διαφώνησε όταν ο Σέιμουρ της ζήτησε να δώσει ένα παράδειγμα για ένα «λάθος που έκανε, για το οποίο ζήτησε συγγνώμη, γι’ αυτό σωστά και το διόρθωσε». Η Άρντερν είπε ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπου η κυβέρνηση των Εργατικών είχε αναγνωρίσει ότι δεν υπήρχαν «τέλειες απαντήσεις», όπως μεταξύ άλλων η απάντησή της στην πανδημία του κορονοϊού.

«Έχουμε πει ανοιχτά, για παράδειγμα, ότι -η διαχείριση της απομόνωσης και της καραντίνας– ήταν κάτι που ήταν πολύ δύσκολο εκείνη την εποχή και ότι υπήρχαν άνθρωποι που επηρεάστηκαν από αυτό και ότι θα κάναμε τα πράγματα διαφορετικά αν το αντιμετωπίζαμε ξανά» πρόσθεσε.

Στην συνέχεια η Άρντερν κάθισε στη θέση της και ενώ νόμιζε πως δεν ακουγόταν, ψιθύρισε: «Τόσο αλαζονικό αρ…».

Εκπρόσωπος από το γραφείο της πρωθυπουργού επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ότι η πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από τον συνομιλητή της, σύμφωνα με το BBC.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις