Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Τσορτέκης: Μπήκα στο γραφείο του Κούρκουλου όταν δεν με απορρόφησαν στο Εθνικό Θέατρο

Γιάννης Τσορτέκης: Μπήκα στο γραφείο του...

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ένα άγνωστο συμβάν από τότε που αποφοίτησε ως αριστούχος

Ο Γιάννης Τσορτέκης ή αλλιώς ο «Χαράλαμπος» της σειράς «Maestro», παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου εκτός από τον ρόλο του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, εξιστόρησε και ένα άγνωστο συμβάν από τη ζωή του, όταν παρότι αριστούχος, δεν τον είχαν απορροφήσει στο Εθνικό Θέατρο, με αποτέλεσμα να μπει μόνος του στο γραφείο του Νίκου Κούρκουλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» είπε:

«Μου έλεγαν "πήγαινε το Εθνικό παίρνει τους αριστούχους". Πήρα τη γραμματέα και της είπα "Ξέρω ότι οι απόφοιτοι του Εθνικού απορροφώνται και μου απαντά "όντως και οι αριστούχοι δουλεύουν". Εκείνη τη στιγμή από το ναδίρ βρέθηκα στο ζενίθ . Λέω "είμαι και εγώ κάπου και δεν μου το 'χουν πει" της είπα "και ότι και εγώ είμαι" και μου λέει "πουθενά". Εκεί αρχίζει το πανηγύρι μου λέει "οι αριστούχοι δουλεύουν εσείς δεν είστε" της λέω "μα κοιτάξτε".

Εκεί αποφάσισα να πω ότι θέλω να δω τον κύριο Κούρκουλο μου λέει "δεν είναι μέσα" ε και εκεί απλά ανοίγω την πόρτα, μπαίνω και ήταν μέσα, ήταν σαν να έχω τυφλωθεί».

Δείτε το βίντεο

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε, ο Γιάννης Τσορτέκης αποκάλυψε τον λόγο που επιλέγει να φορά συνέχεια σχεδόν μπουφάν.

«Έχω μια ανάγκη να είμαι πάντοτε έτοιμος να φύγω… Έχω αυτό το μπουφάν για να εξυπηρετώ αυτή την ανάγκη… Θέλω να είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Γι’ αυτό μου αρέσει και ο Καβάφης, αυτό το “σαν έτοιμος από καιρό”, είναι πολύ μέσα μου και με βρίσκουν έτσι τα πράγματα. Δηλαδή, τα πράγματα έρχονται ώριμα από μόνα τους. Απλώς εσύ πρέπει να προετοιμάζεσαι, καλή ώρα, είμαι έτοιμος να φύγω ώστε όταν φύγω είμαι ήδη σε ταξίδι» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight