Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία «Gaia»: Μήνυμα 112 σε Κρήτη, Σάμο και Δωδεκάνησα

Κακοκαιρία «Gaia»: Μήνυμα 112 σε Κρήτη, ...

Συναγερμός για έντονα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι μέχρι νωρίς το βράδυ

Η κακοκαιρία GAIA δοκιμάζει ένα μεγάλο τμήμα της χώρας και οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή. Ο καιρός αγριεύει με κύρια χαρακτηριστικά τις δυνατές βροχές και τους ισχυρούς ανέμους…

Μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα πολίτες σε περιοχές των Χανίων για την κακοκαιρία GAIA, που πλήτει από το πρωί και την Κρήτη. Το προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι από την Πολιτική Προστασία και έκανε λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι έως και το βράδυ της Κυριακής.

 Ανάλογα μηνύματα έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι σε Δωδεκάνησα και Σάμο. Μέσω του μηνύματος καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις ενώ στο σχετικό σύνδεσμο υπάρχουν οδηγίες αυτοπροστασίας.

Ανακοίνωση για επιδείνωση του καιρού, εξέδωσε και η Πολιτική Προστασία Χανίων προειδοποιώντας για έντονα καιρικά φαινόμενα με θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες. Η κακοκαιρία GAIA πάντως, από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (11-12-2022) αναμένεται να αρχίσει να εξασθενεί.

 Τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στη Δυτική Ελλάδα μέχρι το απόγευμα, στις Κυκλάδες, την Κρήτη, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το βράδυ και στα Δωδεκάνησα μέχρι αργά το βράδυ. Σημειώνεται ότι, τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στη δυτική και τη νότια Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Σάμο και νοτιότερα) και στα Δωδεκάνησα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις