Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μήνυμα 112 και στην Ήπειρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Μήνυμα 112 και στην Ήπειρο για επικίνδυν...

Τα πρώτα προβλήματα της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία GAIA έφτασε και ήδη στην Ήπειρο καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα. Ήχησε το μεσημέρι το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέσα στις επόμενες ώρες. Ο καιρός δείχνει τα δόντια του…

Πρόσκαιρα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Ήπειρο από τη συνεχιζόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών. Τα περισσότερα αφορούν σε φερτά υλικά και πέτρες που καταλήγουν σε δρόμους. Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/12) οι κάτοικοι της Ηπείρου έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από την υπηρεσία 112 της Πολιτικής Προστασίας, για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

 Από τα ξημερώματα του Σαββάτου η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου έχει κινητοποιήσει οκτώ μηχανήματα για την αποκατάσταση τους σε Τζουμέρκα, Κόνιτσα, Ζαγόρι και Λάκκα Σουλίου. Κλειστή για τα πλοία ανοιχτού τύπου είναι από τη νύχτα η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας καθώς στα ανοιχτά επικρατούν άνεμοι 8-9 μποφόρ, ενώ εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων κλειστού τύπου.

Από τις 07:00 το πρωί δεν εκτελούνται ούτε τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Ηγουμενίτσας – Παξών. Από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου και μέχρι το Κυριακή το μεσημέρι η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί, για αυτό και η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή όλων και ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις