Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πτώση νεαρού σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Πτώση νεαρού σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Στη Θεσσαλονίκη

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη, με έναν 30χρονο να πέφτει στο κενό και να καταλήγει σε φωταγωγό πολυκατοικίας. Η πτώση του, αναστάτωσε μια ολόκληρη περιοχή που έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς και ασθενοφόρα…

Οι διασώστες που έφτασαν στην πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, βρήκαν τον 30χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι νεκρός. Τα αίτια της πτώσης στο κενό από τον 3ο όροφο δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ο άτυχος νεαρός έμενε στο σπίτι μαζί με ακόμα ένα άτομο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ήταν μέσα, την ώρα που ο συγκάτοικός του βρέθηκε στο κενό. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον 30χρονο με τους γιατρούς στο νοσοκομείο, που θα μεταφερθεί, να περιμένουν για μια τελευταία προσπάθεια να τον επαναφέρουν.

 


Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο 30χρονος έπεσε στο κενό σε μια προσπάθεια να σώσει τη γάτα του. Όπως έλεγε μια γυναίκα, που υποστήριζε ότι είχε οπτική επαφή, είδε τον 30χρονο να πλησιάζει και ξαφνικά να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό.

Το κάθε στοιχείο αξιολογείται με προσοχή, με τους αστυνομικούς για την ώρα να μην μπορούν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο. Θέλουν να αποκλείσουν τυχόν εγκληματική ενέργεια και στη συνέχεια να επικεντρωθούν στα αίτια της πτώσης.

Σε κάθε περίπτωση, όλα έγιναν στην περιοχή της Τούμπας στην οδό Αργαίου 3, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί. Οι φωνές από την περιοχή ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Πολύ γρήγορα έφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις