Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αποκτήστε το επόμενό σας ακίνητο μέσω e-auction

Αποκτήστε το επόμενό σας ακίνητο μέσω e-auction

Η αγορά ενός σπιτιού δεν είναι πλέον μακρινό όνειρο

Σε μια περίοδο οικονομικής αστάθειας όπου ο πληθωρισμός μεγαλώνει, το όνειρο της αγοράς ενός σπιτιού γίνεται όλο και ποιο μακρινό. Μπορεί και όχι!

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός είναι μια νομική διαδικασία κατά την οποία εκποιούνται δημόσια περιουσιακά στοιχεία (συνήθως) ή και δικαιώματα του εκάστοτε οφειλέτη, προκειμένου να εκπληρωθούν οι αξιώσεις των δανειστών. Από τον Φεβρουάριο του 2018 η διαδικασία αυτή γίνεται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του e-auction.

Τα ακίνητα πλειστηριασμού αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες καθώς η τιμή τους είναι συνήθως χαμηλότερη από την εμπορική τους αξία, κάνοντάς τα έτσι να υπερτερούν στην αγορά έναντι ακινήτων με όμοια χαρακτηριστικά.

Από Ιανουάριο μέχρι και Νοέμβριο του 2022 μέσω του e-auction έχουν κατακυρωθεί 7780  πλειστηριαζόμενα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα και εκ των οποίων τα 820 αφορούν τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

 Σήμερα και σε βάθος εξαμήνου στο Νομό Αχαΐας υπάρχουν 280 ενεργά προγράμματα πλειστηριασμών για ακίνητα παντός τύπου (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, οικόπεδα, αγροτεμάχια κτλ.), 280 ευκαιρίες για δυνητικούς αγοραστές στο να διεκδικήσουν αυτό που αναζητούν.

 Η τοποθεσία είναι το κλειδί! Στην περιοχή της Πάτρας που είναι κατεξοχήν “φοιτητούπολη”, υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε οικιστικά, ενώ στην Αιγιάλεια οι εξοχικές παραθαλάσσιες κατοικίες με δυνατότητα τουριστικής εκμετάλλευσης μπαίνουν στο στόχαστρο. Επομένως η αγορά ενός ακινήτου βάσει τοποθεσίας αποτελεί καλή επιλογή και από επενδυτικής άποψης. Παρακάτω θα βρείτε μια σειρά από ακίνητα - ευκαιρίες στην Πάτρα και στην Αιγιάλεια που μπορείτε να διεκδικήσετε μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού:


Διαμέρισμα 4ου ορόφου 77 τ.μ., Πάτρα. Ημ. Διεξαγωγής: 13-01-2023

 Κτήριο κατοικιών 329 τ.μ., Λόγγος, Αίγιο. Ημ. Διεξαγωγής: 18-01-2023

 Διαμέρισμα 1ου ορόφου 30,50 τ.μ., Πάτρα. Ημ. Διεξαγωγής: 03-03-2023

Οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου 68,95 τ.μ., Πάτρα. Ημ. Διεξαγωγής: 08-03-2023

Μονοκατοικία 443,16 τ.μ., Παραλία, Πάτρα. Ημ. Διεξαγωγής: 26-04-2023

Μονοκατοικία 400 τ.μ., Βραχναίικα, Αχαίας. Ημ. Διεξαγωγής: 26-04-2023

H εταιρεία ΑLSVIT a ΗIPOGES Company διαχείρισης τραπεζικών ακίνητων με κεντρικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα, συγκροτείται από εξειδικευμένες ομάδες δικηγόρων και μηχανικών, με εμπειρία στην επίλυση νομικών, πολεοδομικών και τεχνικών ζητημάτων για όλους τους τύπους ακινήτων τα οποία διοχετεύει στην αγορά μέσω της ομάδας πωλήσεών της. Διατηρεί και κατασκευαστικό τμήμα με μεγάλα project στη διαχείριση του, συμπεριλαμβανομένων μεγάλου αριθμού καταστημάτων για ελληνικές τράπεζες.

Διαχειρίζεται σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 5.500 ξενοδοχεία,

επαγγελματικά και οικιστικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας : https://www.alsvit.com/property-search.html.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά