Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μπήκαμε στον ανακαινισμένο χώρο του Ιππικού Ομίλου Ρίου - Ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση

Μπήκαμε στον ανακαινισμένο χώρο του Ιππι...

Στην ειδικά διαμορφωμένη πλαγιά στο Πλατάνι

Ο «Ιππικός Όμιλος Ρίου» έχει εξασφαλίσει μία σταθερή θέση στην καρδιά των Πατρινών, καθώς οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ζήσει στον χώρο του στιγμές ξεχωριστές, είτε με δικές εκδηλώσεις, είτε συμμετέχοντας σε events αγαπημένων μας προσώπων.

Θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη με την οποία έχουν αγκαλιάσει το δημιούργημά τους, οι ιδιοκτήτες του «Ιππικού Ομίλου Ρίου» προχώρησαν σε μία σημαντική επένδυση ανακαίνισης του χώρου, με αποτέλεσμα αυτός να καταστεί ακόμα πιο εντυπωσιακός και φιλόξενος σχετικά με όλη την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει.

 

Ποιες είναι αυτές;

Πρώτα απ' όλα, κάθε είδος εκδήλωση μπορεί να φιλοξενηθεί με τον αρτιότερο τρόπο από τον "Ιππικό Όμιλο Ρίου".

Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα, ενώ το αίθριο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες έως και άνω των 500 προσκεκλημένων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως βασικό σημείο αναφοράς για αυτή την εποχή είναι το μπαρ IPPOS Wine & Dine, το οποίο είναι χτισμένο από ξύλο και πέτρα, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της πετρόχτιστης όψης με την αντίστοιχη εσωτερική διακόσμηση. Χάρη στις μεγάλες τζαμαρίες της αίθουσας, υπάρχει απρόσκοπτη θέα στο χωριό και τη θάλασσα.

Τα πιάτα και η παρουσίασή τους, ποικίλουν ανάλογα με τις επιλογές του κάθε πελάτη, ενώ τα σερβίτσια, προσδίδουν την ποιότητα και την υψηλή αισθητική που αρμόζει σε κάθε σημαντική δεξίωση.

Και βέβαια, η άψογη εξυπηρέτηση, η λειτουργικότητα των χώρων, αλλά και η δυνατότητα εναλλαγής των μενού/buffet βάση των προτιμήσεων του πελάτη, διασφαλίζουν την επιτυχία οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης, φροντίζοντας για την παραμικρή λεπτομέρεια. Η εξαιρετική γκουρμέ κουζίνα (και όχι μόνο) και το έμπειρο προσωπικό της ευγένειας και της γνώσης του αντικειμένου ικανοποιούν κάθε απαίτηση.

Το δεύτερο σκέλος των υπηρεσιών, αφορά την Ακαδημία Ιππασίας Ρίου.

Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 2010 και δημιουργήθηκε με πρωταρχικό σκοπό την ανάδειξη των αθλημάτων της ιππασίας τόσο σε εκπαιδευτικό, όσο και αγωνιστικό επίπεδο. Απασχολεί έμπειρους εκπαιδευτές σε μία γκάμα μαθημάτων, που ανταποκρίνεται σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα δίνει μεγάλη σημασία στα άτομα με ειδικές ανάγκες με όλα τα πλεονεκτήματα της θεραπευτικής ιππασίας. 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα της Ακαδημίας/Rio Equestrian Academy, διανύοντας διαδρομές στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της αλλά και σε ήρεμα σημεία, στα περίχωρα. Κυρίαρχος στόχος του Ομίλου είναι η απόκτηση άδειας Ικανότητας Αθλητή των νέων και ενηλίκων μελών, ώστε να εξασφαλίσουν συμμετοχή σε αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις. 

Παράλληλα, αξίζει να τονισθεί πως τα δίδακτρα έχουν γίνει προσιτά για όλους. 

Σε αυτή την διπλή δραστηριότητα του Ιππικού Ομίλου Ρίου, με υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες, οφείλεται και η διαχρονική μοναδικότητα του. Ο Ιππικός Όμιλος Ρίου έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο, δηλαδή αυτόν που επιλέγει να τον επισκεφθεί. Και αυτή την επιλογή,  την ανταποδίδει με ποιότητα, σεβασμό και προσφορά.  

Info:

Ιππικός Ομιλος Ρίου 

Πλατάνι Ρίου Πατρών

Τηλ.: 2610-433636

www.ippikosriou.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά