Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βρετανία: Η Σάρα Φέργκιουσον επιστρέφει στο Παλάτι

Βρετανία: Η Σάρα Φέργκιουσον επιστρέφει ...

Θα κάνει Χριστούγεννα με τον άτακτο πρώην της, πρίγκιπα Άντριου

Tι κι αν έχουν χωρίσει εδώ και 30 χρόνια; Η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου και μητέρα των δύο παιδιών του, ετοιμάζει βαλίτσες για το Σάντριγχαμ, όπου θα περάσει τα Χριστούγεννα στα βρετανικά Βασιλικά Ανάκτορα για πρώτη φορά από το 1992.

Εδώ και 30 χρόνια, όταν αποφάσισε να χωρίσει τον σύζυγό της, έχει να πατήσει το... πόδι της στα βασιλικά ανάκτορα εξαιτίας μιας άσεμνης φωτογραφίας της που είδε το φως της δημοσιότητας με τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο να της απαγορεύει την είσοδο στο Μπάκιγχαμ.

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο από τον πρίγκιπα Άντριου, ο φακός την απαθανάτιζε να κάνει γυμνόστηθη ηλιοθεραπεία σε πισίνα, ενώ ένας φίλος της- ο οικονομικός σύμβουλος Τζον Μπράιαν - πιπίλιζε τα δάχτυλα των ποδιών της. Τώρα όμως φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν.

«Η 63χρονη Φέργκι φέρεται να προσκλήθηκε από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για την εορταστική περίοδο», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Θα μπορούσε επίσης να κάνει την εμφάνισή της στο πλευρό του πρώην της, πρίγκιπα Άντριου κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης βόλτας, στο παρεκκλήσι «St Mary Magdalene».

Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η κατάσταση έγινε πιο χαλαρή, και όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η βασιλική οικογένεια είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον πρίγκιπα Άντριου, την πρώην σύζυγό του, Φέργκι και τις κόρες με τους συζύγους τους απολαμβάνοντας όλοι μαζί τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Άντριου αφαιρέθηκαν οι βασιλικοί τίτλοι μετά το ροζ σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας ενοχοποιώντας τον λόγω της σχέσης του με τον Αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Έπσταιν και την «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ. Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, η Φέργκι ήταν συνεχώς στο πλευρό του πρώην της, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Κυρίως όμως όταν ο γιος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με καταγγελίες για «ανάρμοστες σχέσεις» με «σκλάβες του σεξ», όταν ήταν ανήλικες, που του τις προμήθευε η κόρη του Βρετανού πρώην βαρώνου των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight