Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου;»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γιατί να μη με λέν...

Ποιες οι διατροφικές συνήθειες της παρουσιάστριας

Με αφορμή το διατροφικό σεμινάριο με τίτλο «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες», η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία αναφέρθηκε στις διατροφικές της συνήθειες, τους γιους της αλλά και τους διευθυντές προγραμμάτων των τηλεοπτικών σταθμών.

«Τα αγόρια μου μού λένε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Είναι με τα κορίτσια τους αρκετό καιρό, βγαίνουμε όλοι μαζί, τρώμε όλοι μαζί» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και προσθέτει: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου; Ο άντρας μου με κοροϊδεύει και μου λέει: φαντάζεσαι εσύ να παίζεις beach volley κι από πίσω ένα μωρό να σε φωνάζει γιαγιά;».

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της σχέδια, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Εγώ έχω σκεφτεί και ξέρω πάρα πολύ καλά τι θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Αυτά που λέω σε κάποιους διευθυντές προγραμμάτων είναι κινέζικα. Οπότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

Σε ότι αφορά τις διατροφικές της συνήθειες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε πως αποφεύγει τα τηγανητά, ότι παίρνει το πρωινό της μετά τις 12:00 και πως κάνει πού και πού την ατασθαλία της, τρώγοντας ένα μικρό γλυκό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight