Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερντογάν: Δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός για να προστατεύσουμε τα σύνορά μας

Ερντογάν: Δεν θα ζητήσουμε την άδεια καν...

Μπαράζ προκλητικών δηλώσεων

Σε νέο μπαράζ προκλητικών δηλώσεων προχώρησε σήμερα, ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος αυτή την φορά στην Συρία, ενώ νωρίτερα είχε αναφερθεί προκλητικά και στην Ελλάδα. 

«Δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός για να προστατεύσουμε τα σύνορά μας», ήταν η νέα εμπρηστική δήλωση του Τούρκου προέδρου, ο οποίος την έκανε στο υπουργικό συμβούλιο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να καταστρέψουμε την οργάνωση τρομοκρατών PKK μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης» πρόσθεσε ο Ερντογάν. «Κανένας δεν θα πρέπει να ενοχλείται από τις τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις που σκοπό έχουν να επεκτείνουν τη ζώνη ασφαλείας», δήλωσε. Ο τούρκος πρόεδρος, ο οποίος έχει δώσει εντολή από την προηγούμενη Κυριακή για σειρά αεροπορικών επιδρομών στη βορειοανατολική Συρία και εναντίον θέσεων κούρδων μαχητών, επανέλαβε πως στόχος του είναι να δημιουργήσει μια «ζώνη ασφαλείας βάθους 30 χιλιομέτρων, κατά μήκος των νοτίων συνόρων της Τουρκίας.

Νωρίτερα σήμερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε νέο παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας. Αυτή τη φορά έκανε λόγο για αδικίες και παράνομες πρακτικές εις βάρος Μουσουλμάνων στη χώρα μας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως τουρκική τη συγκεκριμένη μειονότητα στην Θράκη. «Ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει πλέον να είναι θεατής στα δεινά των αδελφών μας που διώκονται στην Ελλάδα» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 38η συνάντηση της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις