Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: "Ένα κόμμα πάτσηδων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε την αισχροκέρδεια, ούτε τα κοινωνικά προβλήματα"

Σία Αναγνωστοπούλου: "Ένα κόμμα πάτ...

Τι είπε η βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε τηλεοπτική εκπομπή

Η βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή "Τώρα Μαζί" στο Open, χθες Κυριακή 27.11.2022 επεσήμανε ότι
"Έχουμε μία κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην έρθει τίποτα στο φως. Με όλες αυτές τις αποκαλύψεις, αποκαλύψεις οι οποίες δεν έχουν γίνει μόνο από το Documento αλλά από πολλές εφημερίδες, από πολλούς δημοσιογράφους, βρισκόμαστε σε μία συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή και ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης".

Πάράλληλα υποστήριξε πως ο "κ. Μητσοτάκης εκπαραθυρώνει από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έναν από τους βουλευτές της ΝΔ, τον κ. Τζαβάρα που έχει την τόλμη, το δημοκρατικό σθένος, για να έχει την ισορροπία στην επιτροπή , να ελέγξει εν ολίγοις τα πράγματα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του έχει καταθέσει τέσσερις ερωτήσεις στη Βουλή και δεν έρχεται να απαντήσει".

Η κ. Αναγνωστοπούλου ανέφερε πως ένα κόμμα πάτσηδων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε την αισχροκέρδεια, ούτε τα κοινωνικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις