Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 32χρονος Άαρον Τέιλορ –Τζόνσον φέρεται να έχει το προβάδισμα για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο 32χρονος Άαρον Τέιλορ –Τζόνσον φέρεται...

Εντυπωσίασε την παραγωγό της σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπροκόλι

To BHMagazino την Κυριακή 27/11/2022 κυκλοφόρησε εξ’ όλου αφιερωμένο στις ταινίες και τους πρωταγωνιστές Τζέιμς Μποντ και είναι γεγονός πως αυτό το διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το ποιος επιτέλους θα αναλάβει τα ηνία του διάσημου πράκτορα 007 μετά την αποχώρηση του ομολογουμένως επιτυχημένου Μποντ – Ντάνιελ Κρεγκ (λόγω και ηλικίας). 32χρονος Άγγλος ηθοποιός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον που και γοητευτικός είναι και ταλαντούχος και έχει ήδη παίξει σε υψηλού προφίλ ταινίες όπως η «Άννα Καρένινα» του Τζο Ράιτ προ 10 ετών, τα «Νυκτόβια Πλάσματα» το 2016 σε σκηνοθεσία του Τομ Φορντ αλλά και το φετινό «Bullet Train» πλάι στον Μπραντ Πιτ που είδαμε και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να είναι το φαβορί για να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έπειτα από μυστική ακρόαση.

Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός & από τη συμμετοχή του στην ταινία «Avengers: Age Of Ultron» της Μάρβελ, λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, συγκεκριμένα, ερμηνείας μπροστά από κάμερα.

«Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα Μπροκόλι τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί» ανέφερε πηγή στην Αγγλική εφημερίδα «Sun».

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον είχε τον πρώτο του ρόλο στη βιογραφική ταινία «Nowhere Boy - Όλοι θέλουν λίγη αγάπη», μια βρετανική βιογραφική δραματική ταινία του 2009, σε σκηνοθεσία της Sam Taylor-Wood όπου είχε υποδυθεί τον Τζον Λένον. Πιο πρόσφατα όπως γράψαμε, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον εμφανίστηκε στην επιτυχημένη περιπέτεια δράσης «Bullet Train» του Ντέιβιντ Λιτς μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Διάφοροι ηθοποιοί έχουν αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Βρετανό πράκτορα 007 στην ταινία «No Time To Die», μεταξύ άλλων οι Τομ Χάρντι, Jamie Dornan και Ίντρις Έλμπα αλλά και ο γοητευτικός Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ που τον είδαμε το καλοκαίρι στο «The Gray Man» πλάι στον Ράιαν Γκόσλινγκ, τον οποίο και αναφέρει στους πιθανούς διαδόχους για τον περιζήτητο ρόλο το αφιέρωμα του BHMagazino.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight