Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτη διάσωση ναυαγού - 32 ώρες έδινε μάχη με τα κύματα

Απίστευτη διάσωση ναυαγού - 32 ώρες έδιν...

30 χιλιόμετρα από τις ακτές της Λουιζιάνα

Απίστευτη ήταν η διάσωση ενός 28χρονου άνδρα που εντοπίστηκε στα παγωμένα νερά 30 χιλιόμετρα από τις ακτές της Λουιζιάνα. Επί 32 ώρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου, ο άνδρας βρισκόταν με την αδελφή του σε ένα μπαρ του «Carnival Valor» την Τετάρτη στις 11 το βράδυ (τοπική ώρα) και πήγε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Η αδελφή του δήλωσε την εξαφάνισή του το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, αφού ο άνδρας δεν επέστρεψε ποτέ στην καμπίνα του.

Η ακτοφυλακή έστειλε συνεργεία έρευνας και διάσωσης το απόγευμα της Πέμπτης και ειδοποίησε τα κοντινά πλοία να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ο υποπλοίαρχος της ακτοφυλακής δήλωσε ότι ένα φορτηγό πλοίο είδε αργότερα ένα άτομο στο νερό, περίπου 32 χιλιόμετρα νότια του Southwest Pass της Λουιζιάνα και των εκβολών του ποταμού Μισισιπή. Οι διασώστες επιβεβαίωσαν πως ο άνδρας που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, ήταν ο αγνοούμενος επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου και τον ανέβασαν σε ελικόπτερο περίπου στις 20:25.

«Φάνηκε να υποφέρει από ήπια υποθερμία, σοκ, αφυδάτωση, αλλά η κατάστασή του συνολικά φάνηκε σταθερή», δήλωσε ο υποπλοίαρχος, προσθέτοντας ότι ο άνδρας μεταφέρθηκεστο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Παράλληλα, χαρακτήρισε τη διάσωση «θαύμα, ειδικά σε μια γιορτή όπως η Ημέρα των Ευχαριστιών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις