Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γκλέτσος: «Το πρώτο πράγμα που ρωτάω είναι η τηλεθέαση για να δω αν θα κοπούμε»

Γκλέτσος: «Το πρώτο πράγμα που ρωτάω είν...

"Δε δουλεύω από χόμπι, χρειάζομαι τα χρήματα για να κάνω εκλογές" αποκαλύπτει

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή DOT. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής, την ενασχόλησή του με την πολιτική στον Δήμο Στυλίδας αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης που τον επηρεάζουν.


 «Δεν είμαι χομπίστας. Είμαι ένας σκληρά εργαζόμενος γι’ αυτά τα χρήματα, που τα έχω ανάγκη για να κάνω εκλογές. Οπότε θα σηκωθώ, θα πάω στο γύρισμα και το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσω, πριν πω καλημέρα, είναι «πώς πήγαμε;». Για να μάθω αν θα κοπούμε» δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος και προσθέτει: «Βεβαίως και με επηρεάζει η τηλεθεάση. Κακά τα ψέματα, αλλιώς μπαίνεις μέσα όταν κάνεις 25αρι και αλλιώς όταν κάνεις 3άρι».

Ποιες σειρές ξεχωρίζει από τη φετινή σεζόν; Ο ηθοποιός απαντά: «Τις έχω δει όλες. Είναι πάρα πολύ καλό το «Παγιδευμένοι», είναι καλό του Σπύρου Παπαδόπουλου, το «Αυτή η νύχτα μένει» και του Μανουσάκη για μένα θα έπρεπε να κάνει 50άρια».

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτει ότι δέχθηκε απειλές, όταν είχε προκαλέσει το περιστατικό στα διόδια της Στυλίδας, πως τον αγχώνει ο χρόνος και πως, σε περίπτωση που δεν εγκρίνει τον σύντροφο της κόρης του, θα της το πει ανοιχτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight