Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Απάτη και στον Πύργο

Δυτ. Ελλάδα: Απάτη και στον Πύργο

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (9,8) γραμμαρίων, την οποία ο συλληφθείς είχε επιμελώς κρυμμένη στο χώρο του κινητήρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με
άγνωστο δράστη, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικήςδικτύωσης, αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου έναντι του χρηματικού ποσού
των (1.099) ευρώ και συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.Ο παθόντας απέστειλε στον δράστη το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ ως προκαταβολή, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το κινητό τηλέφωνο έως σήμερα, αναφέρει η αστυνομία.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση υγειονομικών διατάξεων
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέμενε σε αυτοσχέδιο παράπηγμα, χωρίς να τηρούνται οιστοιχειώδεις κανόνες υγιεινής - ύδρευσης και αποχέτευσης, για την υγιεινή διαβίωση, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό εστίες μόλυνσης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Πύργου, απόαστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη  για μέθη


Συνελήφθη, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος ΤροχαίαςΝαυπακτίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή της σε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμόοδηγού μοτοσικλέτας, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης, αναφέρει η αστυνομία.

--

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις