Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο, «Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του Καραγκιόζη» στο Περί Σκιών

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο, «Το Χριστουγεν...

Θα δοθούν 4 παραστάσεις, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 17.00 & την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 17.00

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο γνωστό καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών στην οδό Νόρμαν 20, απέναντι από το ναό του Αγ. Διονυσίου, στην Πάτρα όπου ο αγαπημένος καμπούρης ήρωας των παιδιών, ο Καραγκιόζης φοράει τα εορταστικά του.

Αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και μόνο για τέσσερις παραστάσεις θα παρουσιαστεί από τον Χρήστο Πατρινό η ζεστή παράσταση στο πνεύμα των ημερών, «Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του Καραγκιόζη».

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται και μεταμορφώνεται στον πλέον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, σε Άγιο-Βασίλη. Με την κόκκινη στολή πάνω στο έλκηθρο, τον σάκο με τα δώρα που θα τα μοιράσει απλόχερα μαζί με τα γλυκά και τις ευχές στα παιδιά όλου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών θα μας καταπλήξει ευχάριστα λίγο πριν αποχαιρετίσει το 2022. Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών να χαρίζουν γέλιο, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία για το νέο χρόνο.  Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

*Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε στιγμιότυπο από την παράσταση που είχε παρουσιαστεί στην ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ όπου την παρουσίαζαν η Ρένια Τσιτσιμπίκου και η Αθηνά Καμπάκογλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα δοθούν 4 παραστάσεις:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:00 μ.μ.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:00 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture