Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

H ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Αχαΐας για την επίσκεψη Μητσοτάκη

H  ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Αχαΐας  για την επίσκε...

Στην Κάτω Αχαΐα

Σε ανακοίνωσ της ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Αχαΐας αναφέρεται: "Με μεγάλη επιτυχία, παλμό και πλήθος κόσμου στέφθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στην Κάτω Αχαΐα. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος προλόγισε και καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην Δυτική Αχαΐα, τον συνεχάρη για την επιτυχημένη πορεία της κυβέρνησης μας.


Από το 2019 που ανέλαβε την εξουσία σε αυτά τα 3,5 έτη διακυβέρνησης της χώρας έχει κάνει πράξη το τρίπτυχο: Σταθερότητα, Συνέχεια, Συνέπεια. Η αθρόα και δυναμική παρουσία του κόσμου καταδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αισθάνεται και είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Στις επόμενες εκλογές το στοίχημα είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές το 2023, ώστε η Κυβέρνηση αυτή να συνεχίσει το εποικοδομητικό και αναπτυξιακό της έργο, για να πάει η Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά, για την κάθε Ελληνίδα, για τον κάθε Έλληνα, για τα παιδιά μας. Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης με ιδιαίτερη χαρά καθώς είχε ενημερωθεί από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη -ο οποίος τα είχε εγκαινιάσει στις 19 Οκτωβρίου 2022- ότι η ΝΔ απέκτησε το δικό της σπίτι στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪ́Α έπειτα από δύο δεκαετίες. Έδωσε εγκάρδια συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη για την αγωνιστικότητα και την κινητοποίηση τους και τους κάλεσε να εντείνουν τις προσπάθειες και τον αγώνα, τους επόμενους μήνες, για να επιτευχθεί η νίκη και η αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές το 2023. O πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλης Κανελλόπουλος παρέδωσε στον Πρωθυπουργό φάκελο με τα αιτήματα των Προέδρων Εμπορικού Συλλόγου Δύμης, Αγροτών Δυτικής Αχαΐας και Ξενοδόχων Δυτικής Αχαΐας και πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο με προϊόντα από την περιοχή εκ μέρους της τοπικής οργάνωσης.


Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας ευχαριστεί από καρδιάς κάθε Νεοδημοκράτισα και Νεοδημοκράτη πουαψήφησαν τον κακό καιρό και έσπευσαν να ακούσουν και να υποδεχτούν με το ζεστό χειροκρότημά τους τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις