Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Υπάρχει νέο ειδύλλιο για τον σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ;

Υπάρχει νέο ειδύλλιο για τον σούπερ σταρ...

Ο ξανθός και γοητευτικός σταρ έδωσε το παρών στην συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες όπου συνοδευόταν από την Ines de Ramon, γεγονός που τράβηξε την προσοχή και τα φωτογραφικά φλας

Μία ακόμη εμφάνιση του βραβευμένου με Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου, σούπερ σταρ, ηθοποιού Μπραντ Πιτ – Brad Pitt τράβηξε την προσοχή και τα φλας καθώς ο ξανθός και γοητευτικός σταρ έδωσε το παρών στην συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες. Συνοδευόταν από την Ines de Ramon και το ζευγάρι Σίντι Κρόφορντ και Ράντε Γκέρμπερ.

Η Ines de Ramon, η οποία είναι επικεφαλής του τμήματος χονδρικής σε εταιρία κοσμημάτων με διάσημους πελάτες, ήταν παντρεμένη με τον σταρ των «Vampire Diaries», Πολ Γουέσλι (Paul Wesley) για τρία χρόνια ενώ τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 και στο παρελθόν εργάστηκε για τον οίκο Christie's και τον Eλβετό κοσμηματοπώλη De Grisogono.

Πολλοί λοιπόν αναρωτιούνται αν είναι η νέα αγαπημένη του χωρισμένου Μπραντ Πιτ, ο οποίος σε περίπου ένα μήνα, στις 18 Δεκεμβρίου θα γίνει αισίως 59 χρονών, ένα σκαλί δηλαδή πριν τα 60. Ωστόσο ο Πιτ έχει αποδείξει πως κρατά αλώβητη την γοητεία του και το καλογυμνασμένο σώμα του όπως φάνηκε και πρόπερσι στο «Κάποτε στο…Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, φιλμ για το οποίο κέρδισε και το Όσκαρ β’ ανδρικού.

Στο μεταξύ όπως γράφτηκε, ο Πιτ θα παίξει σ’ ένα νέο φιλμ για τον κόσμο των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Formula One – Φόρμουλα 1, όπου μάλιστα παραγωγός θα είναι ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με Mercedes, Lewis Hamilton. Τα γυρίσματα θα γίνουν στη διάρκεια αγώνων το 2023.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight