Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Brad Pitt αποκάλυψε πως η πιο αγαπημένη του ηθοποιός είναι η Νταιάν Γουίστ

Ο Brad Pitt αποκάλυψε πως η πιο αγαπημέν...

Ο Πιτ που τον έχουν συγκρίνει με τον Τζέιμς Ντιν και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, δεν έκρυψε τη λατρεία και εκτίμηση του στη γλυκιά και τιμημένη με 2 Όσκαρ, Νταιάν Γουίστ

O γοητευτικός σούπερ σταρ του κινηματογράφου, Brad Pitt που το 2020 κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού για το φιλμ του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» είναι ως γνωστόν σε έντονη αντιμαχία με την πρώην σύζυγο του Αντζελίνα Τζολί ενώ μία πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η πλειοψηφία του κόσμου στις ΗΠΑ είναι με το μέρος του.

Την ίδια ώρα ο ξανθός σταρ στα 58 του χρόνια σήμερα, που από τις αρχές του ’90 που βγήκε στο κινηματογραφικό προσκήνιο, θεωρείται δικαίως και σύμβολο του σεξ, έχοντας συνάμα αποδείξει πως είναι και καλός ηθοποιός όπως και παραγωγός (ως ηθοποιό τον είδαμε τον περασμένο Αύγουστο στην περιπέτεια «Bullet Train» ενώ τον ερχόμενο Ιανουάριο θα βγει η ταινία «Babylon» του Damien Chazelle όπου πρωταγωνιστεί) δεν κρύβει τις προτιμήσεις του ως προς τους συναδέλφους του ηθοποιούς που εκτιμά και θεωρεί ως τους πιο αγαπημένους του.

Όπως διαβάσαμε στο σάιτ faroutmagazine.co.uk, μπορεί κατά το παρελθόν ο Pitt να έχει πει πως εκτιμά τα παλαιότερα φιλμ που δείχνουν έναν άνδρα που μάχεται για τις ιδέες και αξίες του όπως πχ ο Robert Redford (συνεργάστηκε μαζί του στο «Ποτάμι κυλά ανάμεσα μας» το 1992 και στο «Παιχνίδι κατασκόπων» το 2002) που υποδύθηκε ένα είδος άνδρα που όλοι οι άνδρες θα ήθελαν να μοιάσουν & οι γυναίκες να τον έχουν σύντροφο, ωστόσο τελικά το πρόσωπο που εκτιμά και λατρεύει είναι μία γυναίκα ηθοποιός!

Σύμφωνα πάντα με λεγόμενα του Pitt, είναι η βραβευμένη με 2 Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου, Dianne Wiest (ήταν εκπληκτική στο "Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουει" του Γ. Άλεν το 1994) η οποία έχει αποδείξει πως είναι εφικτό να είσαι όμορφη χωρίς απαραίτητα να πρέπει να θεωρείσαι σύμβολο του σεξ τόσο από τους φαν όσο και από τους κριτικούς!

Αναφορικά με το ρόλο της ομορφιάς και της εξωτερικής εμφάνισης στο επάγγελμα του ηθοποιού, ο Brad Pitt είπε πως “όταν βλέπεις ένα πρόσωπο επικεντρώνεσαι άραγε μόνο στην εικόνα του, αυτή είναι μόνο η πρώτη εντύπωση. Υπάρχουν και πρόσωπα που δεν σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά αλλά μετά συζητώντας ανακαλύπτεις πως μπορεί να είναι τα πιο όμορφα όντα στον κόσμο”.

Κάπως έτσι εξήγησε την αγάπη και εκτίμηση του για την Νταιάν Γουίστ, στα 74 της χρόνια σήμερα, η οποία έχει παίξει σε αριστουργήματα όπως το φιλμ του Woody Allen «Hannah and Her Sisters» το 1986. “Η Dianne Wiest είναι για μένα η πιο όμορφη γυναίκα ηθοποιός στη μεγάλη οθόνη”, είπε τέλος ο διάσημος ηθοποιός που έχει «τσαλακώσει» το προφίλ του σε ταινίες όπως το «Fight Club» και το «12 Πίθηκοι».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η Νταιάν Γουίστ με τις Μία Φάροου και Μπ...

Η Νταιάν Γουίστ με τις Μία Φάροου και Μπάρμπαρα Χέρσει στη "Χάνα και οι αδελφές της".

Στο "Παιχνίδι Κατασκόπων" του ...

Στο "Παιχνίδι Κατασκόπων" του Τόνι Σκοτ με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight